Al meer dan vijftig jaar mag Hulsebosch Makelaardij zich specialist noemen in de aan- en verkoop, huur en verhuur van bedrijfsonroerend goed. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en hechten veel waarde aan een onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Als oudste makelaarskantoor in het Westland heeft de markt van winkels, kantoren en bedrijfspanden geen geheimen meer voor ons. Niettemin blijven wij investeren in kennis en kunde om onze zakelijke klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij zijn lid van NVM-vakgroep BedrijfsOnroerendGoed en VastgoedCert. Voor u is dit de garantie dat u zaken doet met een uiterst professionele en vooruitstrevende partner.

Naast de fullservice bemiddeling bij verhuur en verkoop, lanceren wij samen met de onlinebedrijfsmakelaar een nieuw dienstenpakket dat inspeelt op de trend dat u als eigenaar-ondernemer actief betrokken wilt zijn bij het verhuurproces van uw bedrijfsobject. In combinatie met de zekerheid van een professional aan uw zijde, resulteert dit in optimaal resultaat tegen weinig kosten.

Graag gaan wij met u een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, waarin wij u het dienstenpakket nader toelichten en toespitsen op uw persoonlijke situatie.