Ze hebben ons
droomhuis
gevonden en de
verzekeringen
geregeld!

Dát is de service
van Hulsebosch

Wat doet Hulsebosch Makelaardij?

Hulsebosch Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door de onafhankelijke stichting VastgoedCert. Hiervoor komen wij in aanmerking omdat wij voldoen aan de hoge vakbekwaamheidseisen die deze stichting stelt. Wat dit betekent voor jou als klant? De zekerheid dat je zaken doet met een deskundige en betrouwbare partner!

Nieuwbouwprojecten

Ook bij nieuwbouwprojecten komt u Hulsebosch Makelaardij regelmatig tegen, zoals laatst bijvoorbeeld bij De Harmonie in Naaldwijk. Wij verzorgen bij dit soort projecten het gehele traject vanaf de inschrijving van potentiële kopers tot en met de uiteindelijke oplevering. Benieuwd welke nieuwbouwprojecten in de regio binnenkort beschikbaar komen? Bel ons gerust voor meer informatie!

Financieel verantwoord leasen?

Benieuwd hoe je op een verantwoorde manier een auto kunt leasen? Wij vertellen je graag hoe wij het verschil maken.

Certificeringen

Hulsebosch Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door de onafhankelijke stichting VastgoedCert. Hiervoor komen wij in aanmerking omdat wij voldoen aan de hoge vakbekwaamheidseisen die deze stichting stelt. Wat dit betekent voor u als klant? De zekerheid dat u zaken doet met een deskundige en betrouwbare partner.

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw