Elektrische autolease

Elektrische Lease is zakelijke lease op een elektrische auto. Deze leasevorm is er dus voor de zakelijke gebruiker. Bij Elektrische Lease huur je een elektrische auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden, inclusief de bijtellingsvoordelen.

In Elektrische Lease zijn service-elementen opgenomen, zoals reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Je loopt geen enkel risico en betaalt een vast bedrag per maand en de laadkosten, verder niets. Zo zijn de voordelen van autorijden geheel voor jou, maar zonder de risico’s.

Het ‘reguliere’ – dus brandstof-aangedreven – aanbod vindt je zoals je gewend bent onder Zakelijke Lease.

Benieuwd wat die ene specifieke auto per maand kost? Je droomauto, of juist de perfecte occasion? In een bedrag, op basis van alleen de btw als aanbetaling, en met een maximale slottermijn op basis van looptijd.

Wat is de beste verzekering voor jou en jouw auto?

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw