Werken bij Hulsebosch

Wij geloven in de kracht van individuen en zoeken enthousiaste teamleden om ons succesverhaal mee vorm te geven. Ontdek jouw perfecte match tussen onze vacatures, of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat. Bij Hulsebosch krijg je de kans om te groeien, te innoveren en deel uit te maken van een positief team. Staat jouw droombaan hier niet bij maar denk je onmisbaar te zijn voor ons team? Een open sollicatie is dan natuurlijk ook van harte welkom!

Ben jij een ambitieuze en empathische professional met een scherp oog voor de beweegredenen achter keuzes? Krijg jij energie van boeiende gesprekken en wil je graag ondernemers adviseren over hun bedrijfsvoering en verzekeringsbehoeften? Dan is deze functie perfect voor jou!

Adviseur Assurantiën

Als adviseur bij Hulsebosch Assurantiën ligt jouw focus op het beheren en adviseren van bestaande klantrelaties. Je krijgt de kans om jouw talent voor relatiebeheer te benutten en verder te ontwikkelen. Je gaat proactief in gesprek met ondernemers en doorgrondt hun behoeften om hen te voorzien van passend verzekeringsadvies.

Wat bieden wij?

Wij geloven in het ondersteunen en belonen van onze medewerkers. Daarom bieden we jou:

 • Een premievrij pensioen, zodat je met vertrouwen kunt werken aan je financiële toekomst.
 • De gezelligheid van Joep, onze kantoorhond, die altijd klaarstaat voor een knuffel en wat ontspanning.
 • De vrijheid om je eigen agenda te beheren, zonder verplichte rapportages over je afspraken en een vastgesteld aantal meetings per dag. Jij bepaalt zelf hoeveel afspraken er in jouw agenda passen.
 • Toegang tot alle opleidingsmogelijkheden binnen het verzekeringsvakgebied om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Flexibele werktijden. Als je bijvoorbeeld al je werk voor de hele week op donderdagmiddag hebt afgerond, bepaal je zelf of je vrijdag naar kantoor komt.

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten als je bij Hulsebosch aan het werk gaat? Lees hieronder het verhaal van onze collega Tim over het werk bij Hulsebosch!

Solliciteer vandaag nog!

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie als adviseur bij Hulsebosch Assurantiën? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. Stuur ons jouw motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe adviseur! Ons team staat klaar om spoedig contact met je op te nemen.

Ben jij een ambitieuze en empathische professional die écht iets zou toevoegen aan ons team maar staat hier niet de baan die past bij jouw profiel? Stuur dan als de wiedeweerga jouw

Open sollicitatie

Stuur ons jouw motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Ons team staat klaar om spoedig contact met je op te nemen.

Sollicitatieproces

Je hebt je motivatie met CV naar ons verstuurd? Top! Wat gebeurt er nu?

1. Onze collega Tim neemt binnen drie werkdagen contact met je op om je meer uit te leggen over de functie. Ook zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar jou!

2. Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een tweede, meer gedetailleerd gesprek bij ons op kantoor.

3. Blijkt er na dit tweede gesprek nog steeds een match te zijn? Dan stellen we een arbeidscontract voor je op.

4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Collega Tim aan het woord over zijn ontwikkelingen binnen het bedrijf

Mijn carrière bij Hulsebosch begon achter de balie, waar ik verantwoordelijk was voor het beantwoorden van telefoontjes, polisadministratie en andere administratieve taken. Ik moest het systeem leren kennen en besloot tegelijkertijd om verschillende certificaten te halen: wft basis, wft schade, wft particulier, wft zakelijk, wft inkomen en later nog hypotheken. De wft-certificeringen leerden me waarom bepaalde verzekeringen worden afgesloten en hoe de verzekeringswereld functioneert. Pas nadat ik deze certificaten had behaald, mocht ik zelf gesprekken voeren. In het begin ging ik altijd mee met een van onze verzekeringsadviseurs. Ik kon wel informeren, maar nog niet adviseren. Mijn rol bestond uit veel voorbereidend werk voor het opstellen van verzekeringen, maar het uiteindelijke advies aan de klant werd gecommuniceerd door de gediplomeerde verzekeringsadviseurs. Als ik zelf klanten wilde adviseren, moest ik mijn certificaten behalen.

Naast het adviseren, was er ook een verkoopcomponent. Ik informeerde huidige klanten over nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van verzekeringen. Mijn acquisitie richtte zich voornamelijk op warme leads, waarbij ik vaak nieuwe klanten verwierf via bestaande klanten door hen goed te informeren. Zowel ondernemers als hun medewerkers werden gezien als interessante prospects. Ons klantenbestand varieerde van particulieren en zzp’ers tot bedrijven met een omzet van 50 miljoen, waaronder supermarkten, kappers en AGF-bedrijven.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

08:30 | Koffie!

08:35 | Overleg met alle collega’s. Zijn er bepaalde dingen waar we tegenaan zijn gelopen? Is er nieuws? Hoe ziet de komende week er uit?

09:30 | Gistermiddag sprak ik een klant die een aantal oldtimers heeft gekocht. Deze moeten natuurlijk verzekerd worden, dus er moeten offertes bij verschillende verzekeringsmaatschappijen worden opgevraagd. Zodra dit geregeld is, snel een afspraak maken voor een aantal proefritjes!

10:30 | Een andere klant belt: zijn zoon heeft een bal door de ruit van de buurman geschoten. Samen hebben we een schadeformulier ingevuld en goede foto’s opgevraagd. Deze schade gaan we melden bij de verzekeringsmaatschappij.

10:55 | Is het al zo laat? Tijd voor koffie.

11:00 | Ik volg een webinar over AI en de toepasbaarheid in de verzekeringsbranche.

12:00 | Afspraak van vanmiddag voorbereiden.

12:30 | Het is tijd om een rondje te lopen met Joep en te lunchen.

13:30 | Nog even verder de afspraak van straks voorbereiden. Dit is mogelijk een nieuwe klant en ik wil goed weten hoe het zit.

14:00 | Ik bezoek een mogelijke nieuwe klant. Dit is een bedrijf met allerlei fotoapparatuur. Het is interessant om een kijkje in de keuken te krijgen. Tijdens het gesprek blijkt dat de risico’s niet altijd goed zijn ingeschat. Gelukkig zijn er verschillende verzekeringsmogelijkheden voor. We mogen een offerte maken!

16:00 | Tijd voor koffie!

16:05 | Ik werk mijn aantekeningen uit en win alvast informatie in bij verschillende maatschappijen. Wat zijn de geldende voorwaarden en bijbehorende premies?

17:30 | Zo, de dag is omgevlogen. Morgen weer verder.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom