Zakelijk kopen/huren

De markt van bedrijfsmatig onroerend goed is een complexe markt. Ga je huren of kopen? Kies je voor een A-locatie of is dat helemaal niet nodig? En hoeveel vierkante meter heb je nu eigenlijk nodig? Wat is een reële huurprijs?

Vragen te over en die je graag beantwoord wil hebben voordat je zo’n belangrijke investering doet. Wij gaan het gesprek aan. Wij zetten de mogelijkheden op een rij, zoeken samen met jou naar het pand dat bij jouw onderneming past en rekenen de investeringen zorgvuldig door.

Met onze jarenlange ervaring in het Westland zijn wij een prima partner voor de verkoop of verhuur van jouw bedrijfspand. Wij zijn uitstekend ingevoerd in het Westlandse bedrijfsleven en weten potentiële kopers en huurders goed te vinden. Samen stippelen wij de beste strategie uit om maximale resultaten te boeken. En natuurlijk kunnen wij het gehele traject van A tot Z begeleiden: vanaf de eerste advertentie tot en met de handtekening onder het koop- of huurcontract. Voor jou een hele zorg minder.

Het resultaat? Een bedrijfspand dat op maat gemaakt lijkt!

Ondernemer? Is jouw AOV geregeld?

De AOV, oftewel arbeidsongeschiktheidsverzekering, is momenteel helemaal ‘hot’. Iedere ondernemer en ZZP’er moet eraan maar wat moet je ermee? Wij vertellen het je graag!

Certificeringen

Hulsebosch Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door de onafhankelijke stichting VastgoedCert. Hiervoor komen wij in aanmerking omdat wij voldoen aan de hoge vakbekwaamheidseisen die deze stichting stelt. Wat dit betekent voor u als klant? De zekerheid dat u zaken doet met een deskundige en betrouwbare partner.

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom