Bescherming voor jou en jouw inkomen met de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Het vermogen om te werken is een van onze grootste waardevolle bezittingen, maar wat als dat vermogen plotseling in gevaar komt? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is de sleutel tot financiële bescherming, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over inkomensverlies in tijden van onzekerheid. Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we de impact van arbeidsongeschiktheid en bieden we AOV’s die specifiek zijn ontworpen om jouw levensstandaard te handhaven, zelfs in uitdagende omstandigheden. Ontdek de mogelijkheden en waarom het afsluiten van een AOV via Hulsebosch Assurantiën een slimme zet is.

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Een AOV is niet alleen een verzekering voor jezelf; het is een bescherming voor je levensstijl en financiële welzijn. Hier zijn enkele redenen waarom het afsluiten van een AOV van onschatbare waarde kan zijn:

1. Inkomen behouden bij ziekte of ongeval

Een AOV zorgt ervoor dat je een vervangend inkomen ontvangt als je niet in staat bent om te werken als gevolg van ziekte of een ongeval. Hierdoor kun je je levensstandaard handhaven, zelfs als je tijdelijk niet kunt werken.

2. Financiële zekerheid voor zelfstandig ondernemers

Voor zelfstandig ondernemers is een AOV van cruciaal belang. Het beschermt niet alleen je persoonlijke inkomen maar zorgt er ook voor dat je bedrijf kan blijven draaien, zelfs als jij tijdelijk niet kunt werken.

3. Aanpasbare dekking

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat geen twee beroepen hetzelfde zijn. Daarom bieden we AOV’s met aanpasbare dekking, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Verschillende Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bij Hulsebosch Assurantiën

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat één maat niet iedereen past. We sleutelen daarom net zo lang aan je verzekering totdat hij helemaal bij jouw situatie past. Een aantal voorbeelden van AOV-opties zijn:

1. Vaste lasten AOV

Een vaste lasten AOV dekt specifiek je vaste uitgaven, zoals hypotheeklasten en nutsvoorzieningen, zodat je financiële verplichtingen gedekt blijven, zelfs als je niet kunt werken.

2. Sommen AOV

Een sommen AOV keert een vooraf vastgesteld bedrag uit, ongeacht de werkelijke kosten die je hebt. Dit geeft je flexibiliteit bij het besteden van het uitgekeerde bedrag.

3. Eigen risico periode AOV

Met een eigen risico periode AOV bepaal je zelf hoe lang je wilt wachten voordat de uitkering begint. Dit stelt je in staat om de premie aan te passen aan jouw behoeften en budget.

Investeer in jouw financiële welzijn

Wacht niet tot het te laat is. Kies voor financiële zekerheid en bescherming tegen plotselinge onvoorziene omstandigheden met een arbeidsongeschiktheidsverzekering via Hulsebosch Assurantiën. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het waarborgen van jouw financiële veiligheid, zelfs in onvoorziene omstandigheden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store