Samenwerken met een gecertificeerd kantoor biedt zekerheid!

Stap in de wereld van vastgoed met Hulsebosch Makelaardij en ontdek de voordelen van een gecertificeerd makelaarskantoor. Bij ons staat deskundigheid voorop, waardoor elke interactie doordrenkt is met professionaliteit die het verschil maakt.

Wat ons onderscheidt? Toegang tot uitgebreide netwerken en middelen. Onze certificering opent deuren naar connecties die verder reiken, resulterend in een breder scala aan potentiële kopers of verkopers. Jouw transactie gaat hierdoor niet alleen vlotter maar levert ook nog eens meer op. Bij Hulsebosch Makelaardij staat up-to-date kennis van regelgeving centraal. Wij navigeren moeiteloos door het complexe landschap van wettelijke vereisten, minimaliseren risico’s en bieden een solide basis voor een succesvolle overdracht van onroerend goed.

Onze klantenservice gaat verder dan je zult verwachten. Wij begrijpen dat vastgoedtransacties vaak gepaard gaan met vragen en zorgen. Daarom zijn wij er, altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Bij ons draait alles om professionalisering van processen. Wij hebben gestandaardiseerde procedures geïmplementeerd om de efficiëntie te verhogen, zodat elke transactie gestroomlijnd en geoptimaliseerd wordt. Risicobeheer is ingebouwd in onze aanpak, waardoor jouw investering beschermd blijft.

Kies voor Hulsebosch en ontdek de waarde van ons merk. Wij zijn niet zomaar een makelaar; wij zijn jouw garantie voor succes. Vertrouw op het gecertificeerde verschil!

Meer weten over de certificeringen?

De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij met 125 jaar ervaring. Als je een woning koopt of verkoopt wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een NVM-makelaar is niet zomaar een makelaar. Kijk voor meer informatie op nvm.nl

De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed vormt de inhoudelijke basis van het Taxatie Management Systeem van TMI. Een richtlijn die voortkomt uit reeds bestaande theoretische en praktische normen. De TCV dient als richtlijn voor taxaties van commercieel vastgoed en omvat randvoorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoekvereisten, uitvoering en verslaglegging van taxaties. Je leest hun hele verhaal op taxatiemanagementinstituut.nl

Om sinds het vervallen van de wettelijk beëdigingsplicht, de kwaliteit van makelaars o.z. te kunnen blijven waarborgen, is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht. Dit is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid. De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd. Meer informatie vind je op vastgoedcert.nl

Het NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor eenduidige gedrags- en beroepsregels, reglementen en praktijkhandreikingen voor de vier Kamers (Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed, Wonen en WOZ). Het NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels en reglementen en borgt daarmee de kwaliteit van de geregistreerde taxateurs. Daarnaast kent het NRVT een eigen centraal tuchtrechtstelsel, dat voorziet in een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs. Uiteraard vind je ons op nrvt.nl

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Meer weten? nwwi.nl

Check of je goed verzekerd bent!

Heb jij de juiste verzekeringen met de passende voorwaarden? Ben je niet onder- of oververzekerd? Wij lopen jouw huidige polissen door en doen je graag een vrijblijvende aanbieding. In de meeste gevallen kan het voordeliger mét betere voorwaarden!

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw