Een woning verkopen? Dat doe je goed met Hulsebosch Makelaardij!

Wanneer je gaat verkopen, is het belangrijk dat de woning optimaal onder de aandacht komt van mogelijke kopers. In goed overleg stellen wij daarvoor samen een plan van aanpak op. Daarbij is het goed om te weten dat wij niet met een vaste strategie werken, maar onze acties volledig afstemmen op de actuele situatie. Soms kan een advertentie in een plaatselijke krant voldoende blijken, terwijl we een andere keer kiezen voor een fraaie campagne. Door deze flexibele werkwijze worden er geen onnodige kosten gemaakt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Belangstellenden voor jouw woning krijgen van onze makelaar een goed voorbereide rondleiding. Leidt dit tot serieuze onderhandelingen, dan ben je verzekerd van een partner die jouw belangen te allen tijde centraal stelt.

Wat is de waarde?

Wil je weten wat de waarde van je woning of bedrijfspand is? Bij Hulsebosch ben je aan het juiste adres voor een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar taxatierapport.

Certificeringen

Hulsebosch Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door de onafhankelijke stichting VastgoedCert. Hiervoor komen wij in aanmerking omdat wij voldoen aan de hoge vakbekwaamheidseisen die deze stichting stelt. Wat dit betekent voor u als klant? De zekerheid dat u zaken doet met een deskundige en betrouwbare partner.

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike