Taxaties voor bedrijven en particulieren

Wil je weten wat je zakelijk onroerend goed of woning waard is? Dan wil je een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar taxatierapport. Daarvoor ben je bij Hulsebosch Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij VastgoedCert en het NWWI en dat betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor kan je rekenen op een uiterst reële en heldere waardebepaling.

Zakelijk vastgoed taxeren wij jaarlijks voor een groot aantal opdrachtgevers, van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf tot grote institutionele beleggers. Of het nu gaat om een kantoorpand, een winkelruimte of een bedrijfspand, onze taxateurs zijn ervaren in het evalueren van diverse soorten commercieel vastgoed. Onze kennis houden wij op een hoog niveau door de ontwikkelingen op de BOG-markt nauwlettend te volgen zodat we onze klanten kunnen voorzien van nauwkeurige en betrouwbare waardebepalingen.

Het NWWI (Nederlands WoningWaarde Instituut) is hét keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Welke verzekering past bij jou?

Pakketverzekeringen: alles-in-één-verzekering via Hulsebosch. De laatste jaren is het verzekeringspakket, en ook de woonverzekering, steeds populairder geworden. Dit is niet vreemd aangezien de premieopslag en administratieve kosten bij een pakketverzekering maar 1 keer worden doorberekend. Daarnaast krijg je maar 1 nota thuisgestuurd en voor alle verzekeringen heb je 1 aanspreekpunt.

Certificeringen

Hulsebosch Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door de onafhankelijke stichting VastgoedCert. Hiervoor komen wij in aanmerking omdat wij voldoen aan de hoge vakbekwaamheidseisen die deze stichting stelt. Wat dit betekent voor u als klant? De zekerheid dat u zaken doet met een deskundige en betrouwbare partner.

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom