Financial lease

Het grote voordeel van Financial Lease is dat je precies voor die ene auto kunt gaan die je altijd al had willen hebben. Of die ene unieke gebruikte auto, die onverwacht te koop staat. Bij andere vormen van lease kan je weliswaar aangeven waaraan een auto moet voldoen, maar met Financial Lease krijg je de auto die je zelf hebt gezien en uitgekozen.

Bij Financial Lease is de auto vanaf het moment dat u het leasecontract ondertekent van jou. Bij Financial Lease geldt een looptijd van 24 tot en met 60 maanden, en is toepasbaar op zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De auto staat op jouw balans geactiveerd. Je financiert de auto en daar betaal je rente voor. Finacial Lease kan interessant zijn voor eenmanszaken: een auto mag je afschrijven, maar je hoeft niet de volledige investering op te brengen. Bovendien is er in sommige gevallen (auto als bedrijfsmiddel) ook nog de mogelijkheid tot investeringsaftrek.

Benieuwd wat die ene specifieke auto per maand kost? Je droomauto, of juist de perfecte occasion? In een bedrag, op basis van alleen de btw als aanbetaling, en met een maximale slottermijn op basis van looptijd? Of…

Welke verzekering past bij jou?

Pakketverzekeringen: alles-in-één-verzekering via Hulsebosch. De laatste jaren is het verzekeringspakket, en ook de woonverzekering, steeds populairder geworden. Dit is niet vreemd aangezien de premieopslag en administratieve kosten bij een pakketverzekering maar 1 keer worden doorberekend. Daarnaast krijg je maar 1 nota thuisgestuurd en voor alle verzekeringen heb je 1 aanspreekpunt.

Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

Wahing Lee, StudioBlauw

Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
Tim denkt echt met je mee.

Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

Mike

Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

Betty de Graaff

Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

Els Borsboom