Aantal getoonde resultaten: 54

Sorteer op
Plaatsnaam
Straatnaam
Prijs

Meerkoet 6, De Lier

Uitgebouwde moderne eengezinswoning met vrijstaande berging, gelegen in de kindvriendelijke “Vogelwijk” nabij het centrum. De woning is gebouwd in 1995 en is volledig geïsoleerd. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-oosten.

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Abtswoude 19A, Delft

Op een unieke locatie gelegen prachtige woonboerderij, aan de rand van en met uitzicht over het schitterende natuurgebied Midden-Delfland. Omdat het terrein volledig is omgeven door bomen en deels schutting is privacy op een perceel van circa 1.725 m2 eigen grond gegarandeerd. Op deze grond ligt de grote woonboerderij met buitenzwembad, appartement, gastenverblijf, kantoor, garage, overkapte loungeplaats en grote, deels bestrate siertuin en oprijlaan met parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Vraagprijs: € 1.750.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Mercatorweg 35, Hoek van Holland

Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer. De woning is geheel geïsoleerd. Op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Dijkweg 94, Honselersdijk

Verkocht

Op een schitterende locatie gelegen vrijstaande (semi) bungalow met garage, carport en dubbele parkeerplaats. De woning is aan het water (Naaldwijkse Vaart) gelegen met mogelijkheid om uw boot af te meren.De op het zuiden gelegen en fraai aangelegde achtertuin heeft een groot zonneterras, vijverpartij en een volière.

De woning is van allerlei gemakken voorzien, waaronder o.a. vloerverwarming, koeling, luchtbevochtiging en zonneboiler.

Vraagprijs: € 700.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Emmensstraat 11, Honselersdijk

Verkocht

In de nieuwbouwwijk “Buytenplaets” gelegen geschakelde twee-onder-één-kapwoning met zonnig terras op het zuidwesten aan water.

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Symfonie 14, Honselersdijk

Verkocht

Ruime eengezinswoning, gelegen aan een rustige straat (in een woonwijk) dichtbij het centrum. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/oosten. Achterin de tuin is over de gehele breedte een berging geplaatst welke toegang bied tot het achter gelegen voetpad.
De woning, gebouwd in 1999, is volledig geïsoleerd. De woonkamer is in 2004 over de gehele breedte uitgebouwd.

Vraagprijs: € 249.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lange Wateringkade 27c, Kwintsheul

Drie-kamer appartement op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats en berging op de begane grond, gelegen in het appartementencomplex “Zuiderheul” en op loopafstand van het centrum en aan doorgaand vaarwater.

Vraagprijs: € 199.950,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kortenaerstraat 97, Maasdijk

Royale hoekwoning met aangebouwde serre, garage en vrijstaande berging. Gelegen nabij het centrum. Perceelgrootte 238 m2. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/oosten.

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Choorstraat 88, Monster

Sfeervolle gerenoveerde starterswoning met serre op loopafstand van het centrum en nabij het strand.

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

's-Gravenzandseweg 1F, Monster

*** SCHERPE VRAAGPRIJS!! ***

Op loopafstand van het centrum gelegen, royale 2-onder-1-kap woning met onderkelderde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

bekijk hier de interactieve plattegrond.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Zeereep 144, Monster

Verkocht

Drie-kamer hoekappartement op de 1e verdieping met afsluitbare berging in het souterrain, gelegen in het appartementencomplex “De Kroon”. Het strand, de zee en het centrum bevinden zich op loopafstand.

Vraagprijs: € 218.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Aalbersestraat 24, Naaldwijk

Verkocht

Royale 2-onder-1-kap-woning met garage en parkeergelegenheid op eigen grond, een riante achtertuin en 3 slaapkamers. De woning is gelegen in de wijk “Pijle Tuinen” aan de rand van het park.

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Baakwoning 4, Naaldwijk

Sfeervolle half vrijstaande woning met een fraai aangelegde achtertuin. Beschut gelegen tussen de dorpskernen Naaldwijk en ’s-Gravenzande, op loopafstand natuurgebied “Plas van Alle Winden”. Oorspronkelijk bouwjaar circa 1800 maar diverse malen verbouwd en gemoderniseerd.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Baljuw 10, Naaldwijk

Verkocht

Perfect onderhouden, onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met aangebouwde royale garage, ruime oprit (2-3 auto’s) en verzorgde siertuin, op 567 m2 eigen grond, gelegen in de villawijk “Galgenblok”.

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Bloementuin 26, Naaldwijk

Verkocht

Royale 2-onder-1 kap woning met veranda, aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen in de nieuwgebouwde wijk “Floriëndaal” op korte afstand van het centrum. Gelegen op een ruim perceel van 325 m2. De in 2011 gebouwde woning is luxueus ingericht en van vele gemakken voorzien.

De fraai aangelegde en diepe achtertuin (10 × 14m) is gelegen op het zuid-oosten. De woning is volledig geïsoleerd. De begane grond is voorzien van een prachtige tegelvloer en vloerverwarming.

Vraagprijs: € 529.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Calsstraat 34, Naaldwijk

Royale eengezinswoning met carport, berging en tuin aan het water. De woning is gelegen in de wijk “Pijle Tuinen” aan de rand van het park.
De woning is geheel geïsoleerd.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Chrysantenstraat 18, Naaldwijk

Ruime eengezinswoning met vrijstaande berging. Op korte afstand van het centrum gelegen. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 194.500,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Crocus 16, Naaldwijk

Hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuid-westen, gelegen in het centrum.

Deze woning komt, onder voorwaarden, in aanmerking voor de starterslening en Nationale Hypotheek Garantie.

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Dijkweg 50, Naaldwijk

Verkocht

Sterk in prijs verlaagd: Karakteristiek vrijstaand herenhuis op ca. 259 m² eigen grond met vrijstaande garage. De woning is op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Frederik Hendrikstraat 4, Naaldwijk

Verkocht

Royale hoekwoning, rustig gelegen nabij het centrum met alle voorzieningen. De woning dient opgeknapt te worden.

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Gerberalaan 33, Naaldwijk

Modern ingericht 3 kamerappartement (voorheen 4 kamers) op de derde verdieping met vrij uitzicht en berging op de begane grond. Gelegen op korte afstand van het centrum. Geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Aan de achterzijde zijn elektrische screens geplaatst.

Vraagprijs: € 158.750,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Gerberalaan 61, Naaldwijk

Royaal 3 kamerappartement (voorheen 4 kamers) op de tweede verdieping met berging op de begane grond. Gelegen nabij het centrum.

Vraagprijs: € 139.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Gerberalaan 91, Naaldwijk

2-kamer (voorheen 4) hoekappartement op de 1e verdieping met berging op de begane grond. Gelegen nabij het centrum. De woning is voorzien van c.v.-gas en gedeeltelijk van dubbel glas. Het gehele appartement heeft een plavuizen vloer.

Vraagprijs: € 169.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Groen van Prinstererstraat 1, Naaldwijk

Verkocht

Royale hoek eengezinswoning met vrijstaande garage. De woning is rustig gelegen in de wijk Pijle Tuinen IV nabij de Naaldwijkse Vaart. De achtertuin is gesitueerd op het westen.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Grote Woerdlaan 6a, Naaldwijk

Ruim 3 -kamer appartement op de parterre, gelegen in het schitterende appartementencomplex “Woerdstaete” op loopafstand van het centrum en tegenover de “Watertoren”.

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Hendrik van Naaldwijkstraat 52, Naaldwijk

Op korte afstand van het winkelcentrum van Naaldwijk gelegen eengezinswoning. De woning is praktisch geheel voorzien van dubbel glas. De diepe, zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuiden.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Kalmoes 26, Naaldwijk

Ruime eengezinswoning gelegen aan de rand van een aantrekkelijke woonwijk, op korte afstand van het centrum.

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kokkel 3, Naaldwijk

Royale 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage en zonnige siertuin, gelegen in de wijk Woerdblok. De woning is gebouwd in 2006 en is volledig geïsoleerd. Ruime oprit met parkeergelegenheid.

Vraagprijs: € 397.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kruisweg 26, Naaldwijk

Op loopafstand van het centrum gelegen vrijstaande woning met garage en parkeergelegenheid voor diverse auto’s op eigen terrein. Gelegen op circa 832 m2 eigen grond. De achtertuin is gesitueerd op het zuid/westen.

Vraagprijs: € 549.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lijsterbes 21, Naaldwijk

Op loopafstand van het centrum, in een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonwijk gelegen, 2 kamerwoning op de 1e en 2e verdieping met balkon. De woning is rustig gelegen met voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.

Vraagprijs: € 144.500,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Meester Jan Tuningstraat 20, Naaldwijk

Gezellige eengezins-(tussen)woning met vrijstaande berging. De woning is praktisch geheel voorzien van dubbele beglazing. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 210.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Opstalweg 2a, Naaldwijk

Vrijstaande woning op een royaal kavel van 834 m² eigen grond. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en gelegen op loopafstand van het centrum van Naaldwijk.

bekijk hier de interactieve plattegrond.

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Populier 10, Naaldwijk

Een royaal tweekamerappartement op de begane grond in het nieuw gebouwde appartementencomplex “De Populier”. Op korte afstand gelegen van het centrum.

Vraagprijs: € 194.999,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Populier 36, Naaldwijk

Verkocht

Wilt u graag wonen in Naaldwijk, hét centrum van het Westland, met alle voorzieningen in de buurt?

Vraagprijs: € 350.000,- v.o.n.
Aanvaarding: in overleg

Populier 50, Naaldwijk

Verkocht

Wilt u graag wonen in Naaldwijk, hét centrum van het Westland, met alle voorzieningen in de buurt?

Vraagprijs: € 399.500,- v.o.n.
Aanvaarding: in overleg

Prins Hendrikstraat 58, Naaldwijk

Verkocht

Ruim 3-kamerappartement met zonnig balkon op het westen, op de 1e verdieping van dit keurige complex gelegen in het centrum van Naaldwijk, op loopafstand van het winkelcentrum “de Tuinen”.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Prinses Julianastraat 19A, Naaldwijk

Gezellig 2-kamerappartement met berging op begane grond. Gunstig gelegen in het centrum, nabij het overdekte winkelcentrum “De Tuinen”. Voorzien van c.v.-gas, alsmede van dubbel glas. Vloer- en dakisolatie.

Vraagprijs: € 150.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Puccini 2, Naaldwijk

Royale eengezinswoning met uitgebouwde keuken, berging en op de zon gelegen achtertuin. Gelegen op loopafstand van het centrum, in de wijk Pijle Tuinen. De woning is praktisch geheel voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Rentmeester 22, Naaldwijk

Royale 2-onder-1 kap woning met garage en parkeerplaats op eigen terrein. Gelegen in het laatst gebouwde stukje van de woonwijk “Galgeblok”. De woning is gebouwd in 1999 en is volledig geïsoleerd.

Vraagprijs: € 440.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Schepen 29, Naaldwijk

Goed onderhouden vrijstaand herenhuis met aangebouwde garage en 3 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen in de villawijk “Galgeblok”.

Koopsom: € 675.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Secretaris Verhoeffweg 11v, Naaldwijk

Modern drie-kamer appartement op de 1e etage met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, gelegen in het luxueuze appartementencomplex “De Secretaris”, centraal gelegen in het centrum van Naaldwijk.

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Sering 23, Naaldwijk

Op loopafstand van het centrum, in een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonwijk gelegen, 2 kamerwoning op de 1e en 2e verdieping met balkon. Voldoende parkeergelegenheid nabij de woning.

Vraagprijs: € 184.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

's-Gravenzandseweg 58, Naaldwijk

Hoekwoning met uitbouw, een riante achtertuin van ca. 19 m. diep en drie slaapkamers, gelegen nabij het centrum.

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Sint Martinusstraat 223, Naaldwijk

In modern appartementen complex “A Capella” op de 3e verdieping gelegen 3 kamerappartement met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door ruim opgezette atrium en is voorzien van een afgesloten entree met videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Sint Martinusstraat 301, Naaldwijk

In modern appartementen complex “A Capella” op de 5e verdieping gelegen luxueus afgewerkt 3 kamerappartement voorzien van airconditioning met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door ruim opgezet atrium en is voorzien van een afgesloten entree met videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Of huurprijs: € 1.250,- p/m excl. servicekosten
Aanvaarding: in overleg

Van Beethovenstraat 8, Naaldwijk

Rustig gelegen eengezinswoning met vrijstaande berging in de wijk “Pijle Tuinen”. Op korte afstand gelegen van het centrum met alle voorzieningen. Praktisch geheel voorzien van dubbel glas. De zonnige diepe achtertuin is gesitueerd op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 210.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

van der Doortogestraat 12, Naaldwijk

Verkocht

Op de rand van het centrum en op korte afstand van het winkelcentrum “De Tuinen” gelegen eengezinswoning met vrijstaande berging.

Vraagprijs: € 165.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Verhagenplein 43, Naaldwijk

Vier-kamer appartement op de 3e verdieping met parkeerplaats en berging in de parkeerkelder, gelegen op loopafstand van het centrum.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Blamanstraat 19, 's-Gravenzande

Royale eengezinswoning, gelegen in de wijk “Zandevelt”in een rustige wijk, op korte afstand van het (winkel)centrum. De woonkamer is over de gehele breedte uitgebouwd met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (gesitueerd op het westen). Keuken en badkamer zijn een aantal jaren geleden geheel vernieuwd.

Vraagprijs: € 279.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

De Jonghlaan 11, 's-Gravenzande

Rustig gelegen prachtige en stijlvolle vrijstaande woning gelegen aan vaarwater met garage, grote (hobby-)schuur, hobbykas en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op korte afstand van het “Staelduinse Bos”, nabij het strand. De woning is gelegen op een ruim perceel van circa 1.044 m2 met grote siertuin en meerdere terrassen.

Vraagprijs: € 675.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Groeneweg 15, 's-Gravenzande

Verkocht

Modern ingerichte hoekwoning gelegen op een ruim perceel (circa 359 m2). De woning is rustig gelegen, aan niet doorgaande weg (bussluis) en ligt op korte afstand van het centrum van Naaldwijk. De woning is gebouwd in 1866 (onderdeel van een authentieke boerderij) en is in de loop der jaren geheel verbouwd tot schitterende woning.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Naaldwijkseweg 4, 's-Gravenzande

In het centrum gelegen hoekwoning met mogelijkheid voor een atelier of kantoor aan huis. De woning is geheel gerestyled en zo te betrekken. Op loopafstand van het centrum. Achter de woning is een een royale berging gelegen.
Voorzien van dubbel glas en gedeeltelijk van muursiolatie.

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Rijnvaartweg 9, 's-Gravenzande

Modern 3-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping met balkon op het zuiden. Het appartement beschikt over een berging in de kelder en een aparte berging in de gezamenlijke achtertuin. De woning is op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 165.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Korte Spruit 7, Wateringen

Op loopafstand van het centrum 3-kamer topappartement (maisonnette) gelegen op de 2e en 3e verdieping (maisonnette) met een zonnig balkon en inpandige berging. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Vraagprijs: € 169.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg