Aantal getoonde resultaten: 40

Sorteer op
Plaatsnaam
Straatnaam
Prijs

Meerkoet 6, De Lier

Uitgebouwde moderne eengezinswoning met vrijstaande berging, gelegen in de kindvriendelijke “Vogelwijk” nabij het centrum. De woning is gebouwd in 1995 en is volledig geïsoleerd. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-oosten.

Vraagprijs: € 279.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Abtswoude 19A, Delft

Op een unieke locatie gelegen prachtige woonboerderij, aan de rand van en met uitzicht over het schitterende natuurgebied Midden-Delfland. Omdat het terrein volledig is omgeven door bomen en deels schutting is privacy op een perceel van circa 1.725 m2 eigen grond gegarandeerd. Op deze grond ligt de grote woonboerderij met buitenzwembad, appartement, gastenverblijf, kantoor, garage, overkapte loungeplaats en grote, deels bestrate siertuin en oprijlaan met parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Vraagprijs: € 1.750.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Mercatorweg 35, Hoek van Holland

Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer. De woning is geheel geïsoleerd. Op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lange Wateringkade 27c, Kwintsheul

Drie-kamer appartement op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats en berging op de begane grond, gelegen in het appartementencomplex “Zuiderheul” en op loopafstand van het centrum en aan doorgaand vaarwater.

Vraagprijs: € 199.950,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Maasdijk 137 en 139, Maasdijk

Unieke combinatie van wonen en werken in een voormalig en gerestaureerde pastorie met kerkgebouw.

Vraagprijs: € 1.675.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Papelaan 17, Monster

Op de grens van Monster en Naaldwijk gelegen karakteristieke vrijstaande woning. Deze vrijstaande woning is gelegen op 800 m2 eigen grond en is voorzien van aangebouwde tuingerichte serre en een fraai aangelegde achtertuin met vijverpartij, veranda’s, buitenkeuken en tuinberging. Aan de achterzijde van het woonhuis bevindt zich een dubbele carport (ook geschikt voor het parkeren van een camper of caravan) en een fietsenschuur. Er is parkeergelegenheid voor minimaal 5 auto’s op eigen terrein.

Vraagprijs: € 535.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

's-Gravenzandseweg 1F, Monster

Op loopafstand van het centrum gelegen, royale 2-onder-1-kap woning met onderkelderde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

bekijk hier de interactieve plattegrond.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Baakwoning 4, Naaldwijk

Sfeervolle half vrijstaande woning met een fraai aangelegde achtertuin. Beschut gelegen tussen de dorpskernen Naaldwijk en ’s-Gravenzande, op loopafstand natuurgebied “Plas van Alle Winden”. Oorspronkelijk bouwjaar circa 1800 maar diverse malen verbouwd en gemoderniseerd.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Calsstraat 34, Naaldwijk

Verkocht

Royale eengezinswoning met carport, berging en tuin aan het water. De woning is gelegen in de wijk “Pijle Tuinen” aan de rand van het park.
De woning is geheel geïsoleerd.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Crocus 16, Naaldwijk

Hoekwoning met vrijstaande stenen berging, gelegen in het centrum, nabij het winkelcentrum “De Tuinen”. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-westen.

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Dijkweg 31app 18, Naaldwijk

Verkocht

Op zeer fraaie locatie gelegen ruim modern appartement op de 3e verdieping met zonnig balkon en groot dakterras, eigen garage met parkeerplaats en berging. De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Naaldwijk.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Dijkweg 31ong, Naaldwijk

Nabij het centrum gelegen garage.

Afmeting (binnenwerks): 2,70 × 5,80

Huurprijs: € 175,- p/m
Aanvaarding: per direct

Gerberalaan 61, Naaldwijk

Royaal 3 kamerappartement (voorheen 4 kamers) op de tweede verdieping met berging op de begane grond. Gelegen nabij het centrum.

Vraagprijs: € 139.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Gerberalaan 91, Naaldwijk

2-kamer (voorheen 4) hoekappartement op de 1e verdieping met berging op de begane grond. Gelegen nabij het centrum. De woning is voorzien van c.v.-gas en gedeeltelijk van dubbel glas. Het gehele appartement heeft een plavuizen vloer.

Vraagprijs: € 150.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Grote Woerdlaan 14a, Naaldwijk

Ruim 3-kamer appartement op de 4e verdieping met prachtig uitzicht over Naaldwijk. Gelegen in het schitterende appartementencomplex “Woerdstaete” op loopafstand van het centrum en tegenover de “Watertoren”.

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Herpert van Foreeststraat 8, Naaldwijk

Moderne en ruime eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer en nokverhoging. De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij het gezellige centrum van Naaldwijk, winkels aan de Geestweg, speelgelegenheden, scholen en openbare voorzieningen. Aan de voorzijde een ruime aangelegde voortuin, Verzorgde en royale achtertuin met stenen berging en achterom. De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs: € 249.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Indische Oceaan 44, Naaldwijk

Zeer royale 6-kamer hoekwoning gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk “Woerdblok”. De woning is gebouwd in 2009 en is geheel geïsoleerd. Gelegen nabij het centrum en aan vaarwater.

Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kokkel 3, Naaldwijk

Royale 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage en zonnige siertuin, gelegen in de wijk Woerdblok. De woning is gebouwd in 2006 en is volledig geïsoleerd. Ruime oprit met parkeergelegenheid.

Vraagprijs: € 397.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lieftinckstraat 24, Naaldwijk

Verkocht

Royale en modern ingerichte twee-onder-een kap woning met aangebouwde garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen in de wijk “Pijle Tuinen” op korte afstand van het centrum en nabij uitvalswegen naar Den Haag en Rotterdam. De verzorgde en zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/oosten en beschikt over een buitenkeuken.

De woning is gelegen op 247 m2 eigen grond en is volledig geïsoleerd. De woonoppervlakte is circa 138 m2.

Vraagprijs: € 439.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lijsterbes 21, Naaldwijk

Verkocht

Op loopafstand van het centrum, in een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonwijk gelegen, 2 kamerwoning op de 1e en 2e verdieping met balkon. De woning is rustig gelegen met voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.

Vraagprijs: € 139.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Meester Jan Tuningstraat 20, Naaldwijk

Verkocht

Gezellige eengezins-(tussen)woning met vrijstaande berging. De woning is praktisch geheel voorzien van dubbele beglazing. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Middel Broekweg 7 a, Naaldwijk

Verhuurd

Royale vrijstaande semi-bungalow. Voorzien van c.v.-gas en volledig geïsoleerd. De woning is geheel gestoffeerd. Eventueel met garage te huur.

Huurprijs: € 1.600,- p/m
Aanvaarding: per direct

Nolensstraat 25, Naaldwijk

Royaal goed onderhouden herenhuis met aangebouwde garage, siertuin grenzend aan de “Naaldwijkse Vaart” met een eigen parkeerplaats.

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Opstalweg 2a, Naaldwijk

Verkocht

Vrijstaande woning op een royaal kavel van 834 m² eigen grond. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en gelegen op loopafstand van het centrum van Naaldwijk.

bekijk hier de interactieve plattegrond.

Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Schepen 10, Naaldwijk

Verkocht

Royale 2-onder-1-kapwoning met aangebouwde garage, carport, berging en eigen parkeergelegenheid. Gelegen in de Wijk Galgeblok en op loopafstand van het centrum. De woning is (grotendeels) voorzien van dubbel glas, alsmede van spouw- en dakisolatie. De woning is gelegen op circa 309 m2 eigen grond.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Schepen 29, Naaldwijk

Goed onderhouden vrijstaand herenhuis met aangebouwde garage en 3 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen in de villawijk “Galgeblok”.

Koopsom: € 675.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Schepen 51, Naaldwijk

Goed onderhouden twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage, parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen in de Wijk Galgeblok en op loopafstand van het centrum. De woning is (grotendeels) voorzien van dubbel glas, alsmede van vloer- en dakisolatie. De woning is gelegen op circa 270 m2 eigen grond.

Vraagprijs: € 369.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Secretaris Verhoeffweg 11v, Naaldwijk

Verkocht

Modern drie-kamer appartement op de 1e etage met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, gelegen in het luxueuze appartementencomplex “De Secretaris”, centraal gelegen in het centrum van Naaldwijk.

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Sint Martinusstraat 239, Naaldwijk

In modern appartementencomplex “A Capella” op de 3e verdieping gelegen 3-kamerappartement met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door een ruim opgezet atrium en is voorzien van een afgesloten entree met een videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 290.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Sint Martinusstraat 57, Naaldwijk

Luxueus en riant appartement op de 4e verdieping van het appartementencomplex “La Partitura” met een royaal vloeroppervlakte van ca. 194 m², met groot dakterras van ca. 114 m2, twee parkeerplaatsen en een berging in de onderbouw en een weids uitzicht over het centrum van Naaldwijk. Gunstig gelegen en op loopafstand van het centrum.

Vraagprijs: € 775.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Tiendweg 7, Naaldwijk

Onder architectuur gebouwde zeer riante vrijstaande woon/werkvilla, met gescheiden toegang, garage en veel heerlijk ruime kamers. Ook dubbele bewoning behoort hier tot de mogelijkheden. In de directe omgeving treft u groen- en recreatievoorzieningen, winkels , scholen, openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen. Tevens is er in ruime mate vrij parkeren.

Vraagprijs: € 799.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Van Koppenweg 25a, Naaldwijk

Vrijstaande villa met inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gebouwd in 1996 en is volledig geïsoleerd. Rondom de woning is een fraaie aangelegde tuin (met beregeningsinstallatie) met in de achtertuin (gesitueerd op het zuid-/westen) een ruime veranda. De woning is gelegen op een perceel van circa 680 m2 en ligt op korte afstand van het centrum van Naaldwijk.
Deze villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Vraagprijs: € 850.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

van Tijnplein 20, Naaldwijk

Verkocht

Centraal in het centrum gelegen, goed onderhouden, gerestyled 4-kamer topappartement op de derde verdieping met balkon.

Koopsom: € 175.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Verhagenplein 43, Naaldwijk

Verkocht

Vier-kamer appartement op de 3e verdieping met parkeerplaats en berging in de parkeerkelder, gelegen op loopafstand van het centrum.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Willem van Hooffstraat 5, Naaldwijk

Dit uitstekend onderhouden 3 kamer topappartement, welke zo te betrekken is, heeft zowel aan de voor- en achterzijde een balkon met vrij uitzicht over het gezellige centrum van Naaldwijk.

Vraagprijs: € 179.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

De Jonghlaan 11, 's-Gravenzande

Rustig gelegen prachtige en stijlvolle vrijstaande woning gelegen aan vaarwater met garage, grote (hobby-)schuur, hobbykas en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op korte afstand van het “Staelduinse Bos”, nabij het strand. De woning is gelegen op een ruim perceel van circa 1.044 m2 met grote siertuin en meerdere terrassen.

Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kastanjestraat 8, 's-Gravenzande

Verkocht

Ruime geschakelde 2-onder-1 kapwoning met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op korte afstand van centrum. De verzorgde en zonnige achtertuin v.v. houten berging is gesitueerd op het westen.

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Marktplein 28, 's-Gravenzande

Midden in het centrum gelegen zeer verzorgd 3-kamer appartement op de 1e etage met uitzicht over het gezellige plein. Het appartementencomplex beschikt over een lift- en intercominstallatie.

Vraagprijs: € 195.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Monsterseweg 32, 's-Gravenzande

Half-vrijstaande woning, gelegen op korte afstand van het centrum. De woning is gebouwd rond 1900, maar is diverse malen verbouwd en gemoderniseerd. De woning met schuur is gelegen op circa 173 m2 eigen grond en is geheel voorzien van dubbel glas. Circa 6 jaar geleden zijn de keuken, de hal en het toilet vernieuwd. Parkeren op eigen terrein is mogelijk.

Vraagprijs: € 249.500,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Rijnvaartweg 9, 's-Gravenzande

Verkocht

Modern 3-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping met balkon op het zuiden. Het appartement beschikt over een berging in de kelder en een aparte berging in de gezamenlijke achtertuin. De woning is op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 159.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg