Aantal getoonde resultaten: 55

Sorteer op
Plaatsnaam
Straatnaam
Prijs

Meerkoet 6, De Lier

Uitgebouwde moderne eengezinswoning met vrijstaande berging, gelegen in de kindvriendelijke “Vogelwijk” nabij het centrum. De woning is gebouwd in 1995 en is volledig geïsoleerd. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-oosten.

Vraagprijs: € 288.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Abtswoude 19A, Delft

Op een unieke locatie gelegen prachtige woonboerderij, aan de rand van en met uitzicht over het schitterende natuurgebied Midden-Delfland. Omdat het terrein volledig is omgeven door bomen en deels schutting is privacy op een perceel van circa 1.725 m2 eigen grond gegarandeerd. Op deze grond ligt de grote woonboerderij met buitenzwembad, appartement, gastenverblijf, kantoor, garage, overkapte loungeplaats en grote, deels bestrate siertuin en oprijlaan met parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Vraagprijs: € 1.750.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Mercatorweg 35, Hoek van Holland

Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer. De woning is geheel geïsoleerd. Op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Amalia van Solmsstraat 54, Honselersdijk

In een rustige kindvriendelijke woonwijk en in het centrum gelegen eengezinswoning. De zonnige en beschutte voortuin is gelegen op het zuid-/westen. De achtertuin is gelegen aan het water. In 2013 is de woning geheel gemoderniseerd.

Vraagprijs: € 210.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Arendshorst 9, Honselersdijk

Verkocht

In de rustige woonwijk “Coorenmolen” gelegen goed onderhouden 3-kamerappartement op de 1e etage met parkeerplaats en eigen berging in de kelder. Het zonnige balkon is gesitueerd op het zuidwesten. Het appartementencomplex is omringd door water en groen en ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen en nabij het centrum.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Burgemeester Elsenweg 11, Honselersdijk

Verkocht

Op de grens van Naaldwijk gelegen karakteristieke woning. Deze vrijstaande instapklare woning is recent gemoderniseerd en is gelegen op 1205 m2 eigen grond en is voorzien van 2 badkamers, een fraai aangelegde siertuin ( begrensd met een waterpartij ), diverse terrassen, vrijstaande garage, houten berging en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vraagprijs: € 547.500,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Heulweg 99, Kwintsheul

(Half) vrijstaande woning met parkeergelegenheid op eigen terrein en aangebouwde serre. De woning is gelegen in het centrum, nabij diverse voorzieningen en met goede uitvalswegen naar Naaldwijk en Den Haag.
De woning is geheel voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs: € 298.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lange Wateringkade 27c, Kwintsheul

Drie-kamer appartement op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats en berging op de begane grond, gelegen in het appartementencomplex “Zuiderheul” en op loopafstand van het centrum en aan doorgaand vaarwater.

Vraagprijs: € 199.950,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Mariëndijk 123, Kwintsheul

Verkocht

Karakteristiek vrijstaand woonhuis, gelegen aan de rand van Kwintsheul op circa 520 m2 eigen grond. De woning is voorzien van c.v.-gas. Achter de woning is er de mogelijkheid om een perceel van circa 240 m2 bij te kopen. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Da Costaplein 6c, Maassluis

Verkocht

Op loopafstand van het centrum gelegen twee-kamerappartement (voorheen 3 kamers) op de 3e etage met royale berging in de kelder. Het appartement is gedeeltelijk v.v. dubbel glas en laminaatvloer. Het balkon is gesitueerd op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 107.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Papelaan 17, Monster

Op de grens van Monster en Naaldwijk gelegen karakteristieke vrijstaande woning. Deze vrijstaande woning is gelegen op 800 m2 eigen grond en is voorzien van aangebouwde tuingerichte serre en een fraai aangelegde achtertuin met vijverpartij, veranda’s, buitenkeuken en tuinberging. Aan de achterzijde van het woonhuis bevindt zich een dubbele carport (ook geschikt voor het parkeren van een camper of caravan) en een fietsenschuur. Er is parkeergelegenheid voor minimaal 5 auto’s op eigen terrein.

Vraagprijs: € 535.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Zeereep 144, Monster

Verkocht

Drie-kamer hoekappartement op de 1e verdieping met afsluitbare berging in het souterrain, gelegen in het appartementencomplex “De Kroon”. Het strand, de zee en het centrum bevinden zich op loopafstand.

Vraagprijs: € 218.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Baakwoning 4, Naaldwijk

Sfeervolle half vrijstaande woning met een fraai aangelegde achtertuin. Beschut gelegen tussen de dorpskernen Naaldwijk en ’s-Gravenzande, op loopafstand natuurgebied “Plas van Alle Winden”. Oorspronkelijk bouwjaar circa 1800 maar diverse malen verbouwd en gemoderniseerd.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Calsstraat 34, Naaldwijk

Verkocht

Royale eengezinswoning met carport, berging en tuin aan het water. De woning is gelegen in de wijk “Pijle Tuinen” aan de rand van het park.
De woning is geheel geïsoleerd.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Chrysantenstraat 18, Naaldwijk

Verkocht

Ruime eengezinswoning met vrijstaande berging. Op korte afstand van het centrum gelegen. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 194.500,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Crocus 16, Naaldwijk

Hoekwoning met zonnige achtertuin op het zuid-westen, gelegen in het centrum.

Deze woning komt, onder voorwaarden, in aanmerking voor de starterslening en Nationale Hypotheek Garantie.

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Dijkweg 31ap 17, Naaldwijk

Verkocht

Op zeer fraaie locatie gelegen ruim modern appartement op de 3e verdieping met zonnig balkon op het zuidoosten, eigen parkeerplaats/carport en berging. De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Naaldwijk.

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Dijkweg 31ong, Naaldwijk

Nabij het centrum gelegen garage.

Afmeting (binnenwerks): 2,70 × 5,80

Huurprijs: € 175,- p/m
Aanvaarding: per direct

Frederik Hendrikstraat 4, Naaldwijk

Verkocht

Royale hoekwoning, rustig gelegen nabij het centrum met alle voorzieningen. De woning dient opgeknapt te worden.

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Gerberalaan 61, Naaldwijk

Royaal 3 kamerappartement (voorheen 4 kamers) op de tweede verdieping met berging op de begane grond. Gelegen nabij het centrum.

Vraagprijs: € 139.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Gerberalaan 91, Naaldwijk

2-kamer (voorheen 4) hoekappartement op de 1e verdieping met berging op de begane grond. Gelegen nabij het centrum. De woning is voorzien van c.v.-gas en gedeeltelijk van dubbel glas. Het gehele appartement heeft een plavuizen vloer.

Vraagprijs: € 150.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Grote Woerdlaan 14a, Naaldwijk

Ruim 3-kamer appartement op de 4e verdieping met prachtig uitzicht over Naaldwijk. Gelegen in het schitterende appartementencomplex “Woerdstaete” op loopafstand van het centrum en tegenover de “Watertoren”.

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Of huurprijs: € 1.350,- p/m
Aanvaarding: in overleg

Hendrik van Naaldwijkstraat 52, Naaldwijk

Verkocht

Op korte afstand van het winkelcentrum van Naaldwijk gelegen eengezinswoning. De woning is praktisch geheel voorzien van dubbel glas. De diepe, zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuiden.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Indische Oceaan 44, Naaldwijk

Zeer royale 6-kamer hoekwoning gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk “Woerdblok”. De woning is gebouwd in 2009 en is geheel geïsoleerd. Gelegen nabij het centrum en aan vaarwater.

Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kalmoes 26, Naaldwijk

Verkocht

Ruime eengezinswoning gelegen aan de rand van een aantrekkelijke woonwijk, op korte afstand van het centrum.

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kokkel 3, Naaldwijk

Royale 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage en zonnige siertuin, gelegen in de wijk Woerdblok. De woning is gebouwd in 2006 en is volledig geïsoleerd. Ruime oprit met parkeergelegenheid.

Vraagprijs: € 397.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kuyperstraat 18, Naaldwijk

Verkocht

In de woonwijk Pijle Tuinen III gelegen hoekwoning met vrijstaande berging. Op korte afstand zijn diverse voorzieningen gelegen zoals bijvoorbeeld scholen, park, speelgelegenheden, dierenboerderij en op korte afstand het centrum van Naaldwijk.
De woning is voorzien van vloer-, spouw en dakisolatie, alsmede gedeeltelijk van dubbel glas.

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lieftinckstraat 24, Naaldwijk

Royale en modern ingerichte twee-onder-een kap woning met aangebouwde garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen in de wijk “Pijle Tuinen”op korte afstand van centrum en nabij uitvalswegen naar Den Haag en Rotterdam. De verzorgde en zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/oosten en beschikt over een buitenkeuken.

De woning is gelegen op 247 m2 eigen grond en is volledig geïsoleerd. De woonoppervlakte is circa 138 m2.

Vraagprijs: € 439.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Lijsterbes 21, Naaldwijk

Op loopafstand van het centrum, in een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonwijk gelegen, 2 kamerwoning op de 1e en 2e verdieping met balkon. De woning is rustig gelegen met voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.

Vraagprijs: € 139.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Meester Jan Tuningstraat 20, Naaldwijk

Verkocht

Gezellige eengezins-(tussen)woning met vrijstaande berging. De woning is praktisch geheel voorzien van dubbele beglazing. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/westen.

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Middel Broekweg 7 a, Naaldwijk

Verhuurd

Royale vrijstaande semi-bungalow. Voorzien van c.v.-gas en volledig geïsoleerd. De woning is geheel gestoffeerd. Eventueel met garage te huur.

Huurprijs: € 1.600,- p/m
Aanvaarding: per direct

Opstalweg 2a, Naaldwijk

Verkocht

Vrijstaande woning op een royaal kavel van 834 m² eigen grond. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en gelegen op loopafstand van het centrum van Naaldwijk.

bekijk hier de interactieve plattegrond.

Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Prinses Julianastraat 19A, Naaldwijk

Verkocht

Gezellig 2-kamerappartement met berging op de begane grond. Gunstig gelegen in het centrum, nabij het overdekte winkelcentrum “De Tuinen”. Voorzien van c.v.-gas, alsmede van dubbel glas. Vloer- en dakisolatie.

Vraagprijs: € 145.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Schepen 10, Naaldwijk

Verkocht

Royale 2-onder-1-kapwoning met aangebouwde garage, carport, berging en eigen parkeergelegenheid. Gelegen in de Wijk Galgeblok en op loopafstand van het centrum. De woning is (grotendeels) voorzien van dubbel glas, alsmede van spouw- en dakisolatie. De woning is gelegen op circa 309 m2 eigen grond.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Schepen 29, Naaldwijk

Goed onderhouden vrijstaand herenhuis met aangebouwde garage en 3 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen in de villawijk “Galgeblok”.

Koopsom: € 675.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Secretaris Verhoeffweg 11v, Naaldwijk

Verkocht

Modern drie-kamer appartement op de 1e etage met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, gelegen in het luxueuze appartementencomplex “De Secretaris”, centraal gelegen in het centrum van Naaldwijk.

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

's-Gravenzandseweg 58, Naaldwijk

Verkocht

Hoekwoning met uitbouw, een riante achtertuin van ca. 19 m. diep en drie slaapkamers, gelegen nabij het centrum.

Vraagprijs: € 174.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Sint Martinusstraat 223, Naaldwijk

Verkocht

In modern appartementen complex “A Capella” op de 3e verdieping gelegen 3 kamerappartement met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door ruim opgezette atrium en is voorzien van een afgesloten entree met videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Sint Martinusstraat 239, Naaldwijk

In modern appartementencomplex “A Capella” op de 3e verdieping gelegen 3-kamerappartement met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door een ruim opgezet atrium en is voorzien van een afgesloten entree met een videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 290.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Sint Martinusstraat 295, Naaldwijk

In modern appartementen complex “A Capella” op de 5e verdieping gelegen 3-kamerappartement met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door een ruim opgezet atrium en is voorzien van een afgesloten entree met videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Sint Martinusstraat 299, Naaldwijk

Verkocht

In modern appartementen complex “A Capella” op de 5e verdieping gelegen 3-kamerappartement voorzien van airconditioning, met berging en parkeerplaats in de kelder. Het complex is gelegen op loopafstand van het centrum en kenmerkt zich door een ruim opgezet atrium en is voorzien van een afgesloten entree met videofoon- en een liftinstallatie.

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Sint Martinusstraat 57, Naaldwijk

Luxueus en riant appartement op de 4e verdieping van het appartementencomplex “La Partitura” met een royaal vloeroppervlakte van ca. 194 m², met groot dakterras van ca. 114 m2, twee parkeerplaatsen en een berging in de onderbouw en een weids uitzicht over het centrum van Naaldwijk. Gunstig gelegen en op loopafstand van het centrum.

Vraagprijs: € 775.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Sweelinckstraat 42, Naaldwijk

Verkocht

Ruime hoekwoning met vrijstaande berging, gelegen nabij het centrum. De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuid-/westen. De woning dient geheel gemoderniseerd te worden. Door de gemeente Westland wordt het naastgelegen perceel grond te koop aangeboden.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Tiendweg 7, Naaldwijk

Onder architectuur gebouwde zeer riante vrijstaande woon/werkvilla, met gescheiden toegang, garage en veel heerlijk ruime kamers. Ook dubbele bewoning behoort hier tot de mogelijkheden. In de directe omgeving treft u groen- en recreatievoorzieningen, winkels , scholen, openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen. Tevens is er in ruime mate vrij parkeren.

Vraagprijs: € 799.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Van Koppenweg 25a, Naaldwijk

Vrijstaande villa met inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gebouwd in 1996 en is volledig geïsoleerd. Rondom de woning is een fraaie aangelegde tuin (met beregeningsinstallatie) met in de achtertuin (gesitueerd op het zuid-/westen) een ruime veranda. De woning is gelegen op een perceel van circa 680 m2 en ligt op korte afstand van het centrum van Naaldwijk.
Deze villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Vraagprijs: € 850.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

van Tijnplein 20, Naaldwijk

Verkocht onder voorbehoud

Centraal in het centrum gelegen, goed onderhouden, gerestyled 4-kamer topappartement op de derde verdieping met balkon.

Koopsom: € 175.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Verhagenplein 37, Naaldwijk

Vier-kamer appartement op de 2e verdieping met parkeerplaats en berging in de parkeerkelder, gelegen op loopafstand van het centrum.

Huurprijs: € 1.000,- p/m
Aanvaarding: in overleg

Verhagenplein 43, Naaldwijk

Verkocht

Vier-kamer appartement op de 3e verdieping met parkeerplaats en berging in de parkeerkelder, gelegen op loopafstand van het centrum.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Blamanstraat 19, 's-Gravenzande

Verkocht

Royale eengezinswoning, gelegen in de wijk “Zandevelt”in een rustige wijk, op korte afstand van het (winkel)centrum. De woonkamer is over de gehele breedte uitgebouwd met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (gesitueerd op het westen). Keuken en badkamer zijn een aantal jaren geleden geheel vernieuwd.

Vraagprijs: € 279.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

De Jonghlaan 11, 's-Gravenzande

Rustig gelegen prachtige en stijlvolle vrijstaande woning gelegen aan vaarwater met garage, grote (hobby-)schuur, hobbykas en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op korte afstand van het “Staelduinse Bos”, nabij het strand. De woning is gelegen op een ruim perceel van circa 1.044 m2 met grote siertuin en meerdere terrassen.

Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kastanjestraat 8, 's-Gravenzande

Ruime geschakelde 2-onder-1 kapwoning met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op korte afstand van centrum. De verzorgde en zonnige achtertuin v.v. houten berging is gesitueerd op het westen.

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Aanvaarding: per direct

Maasdijk 197a, 's-Gravenzande

Verkocht

Vrijstaande woning met aangebouwde serre, garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op een 995 m2 groot perceel, nabij het Staelduinse Bos. De grote zonnige tuin biedt alle mogelijkheden voor de echte tuinliefhebbers.

Vraagprijs: € 345.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Marktplein 28, 's-Gravenzande

Midden in het centrum gelegen zeer verzorgde 3-kamer appartement op de 1e etage met uitzicht over gezellige plein. Het appartementencomplex beschikt over een lift- en intercominstallatie.

Vraagprijs: € 195.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Rijnvaartweg 9, 's-Gravenzande

Modern 3-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping met balkon op het zuiden. Het appartement beschikt over een berging in de kelder en een aparte berging in de gezamenlijke achtertuin. De woning is op loopafstand van het centrum gelegen.

Vraagprijs: € 159.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Korte Spruit 7, Wateringen

Verkocht

Op loopafstand van het centrum 3-kamer topappartement (maisonnette) gelegen op de 2e en 3e verdieping (maisonnette) met een zonnig balkon en inpandige berging. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Vraagprijs: € 169.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg