Molenstraat 14
Naaldwijk

Aanvaarding

In overleg.
Huurprijs: € 67 500,00 p/j excl BTW
TE HUUR

Zeer nette en representatieve winkelruimte beschikbaar gelegen in het centrum van Naaldwijk met een totale oppervlakte van ca. 250 m² VVO, verdeeld over twee verdiepingen. Door de mooie ligging op de hoek, met de zijstraat naar het Van Tijnplein, heeft de winkelruimte een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. De winkelruimte beschikt over een handige toegangsdeur aan de achterkant, grenzend aan het Van Tijnplein. Dit is niet alleen makkelijk voor klanten, maar ook voor leveranciers. Een van de kenmerken van deze winkelruimte zijn de drie grote raampartijen aan de zijkant, deze zorgen voor veel natuurlijk daglicht waardoor de ruimte een hele uitnodigende sfeer krijgt.

Bijzonderheden

Bouwjaar

1933

Oppervlakte

Totale oppervlakte gebouw (circa, in m2):

250

Verdeling oppervlakte:

De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 250 m² VVO, als volgt verdeeld:
Begane grond : circa 138,6 VVO
1e verdieping : circa 111,5 VVO.

Frontbreedte voorzijde: circa 6 m.

Bereikbaarheid

Deze leuke winkelruimte is gunstig gelegen in het centrum van Naaldwijk op korte afstand van het overdekte winkelcentrum “De Tuinen” alwaar o.a. H&M, Nelson, Only, Blokker, Kruidvat, Etos, Rituals en supermarktketen Dirk van den Broek gevestigd zijn. In de directe omgeving van de winkelruimte zijn o.a. Zeeman, HEMA, ICI Paris, Pearl, Sport 2000 en diverse horecagelegenheden gevestigd.

Opleveringsniveau

Het object zal casco worden opgeleverd.

Parkeren

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er kan o.a. worden geparkeerd op het parkeerdak van winkelcentrum “De Tuinen” (eerste 3 uur gratis parkeren), parkeerterrein Emmastraat, of bij het Van Tijnplein (parkeerplaats achter de winkelruimte).

Huurtermijn

De huurtermijn(en) kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Servicekosten

Geen, huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra.

Zekerheidstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 (drie) maanden huurverplichting.

Bestemming

De winkelruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Naaldwijk’.

De voor ‘Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel, dienstverlening;
- kantoren (uitsluitend op de verdiepingen);
- horecabedrijven ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten (uitsluitend op de begane grond).

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie: Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën

Bezoekadres:
Stokdijkkade 13
Naaldwijk

Postadres:
Postbus 60
2670 AB Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
Fax: 0174 - 62 07 44
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02