Jouw weg naar zekerheid in zorg

Gezondheid is ons kostbaarste bezit, en een zorgverzekering is de hoeksteen van een zorgeloos leven. Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat iedereen unieke zorgbehoeften heeft. Daarom bieden wij zorgverzekeringen op maat, zodat je de zorg krijgt die bij jou past. Ontdek de mogelijkheden en waarom jouw keuze voor Hulsebosch Assurantiën de sleutel is tot zekerheid in zorg.

Waarom een zorgverzekering?

Een zorgverzekering is de ruggengraat van je gezondheidszorg. Hier zijn enkele redenen waarom het afsluiten van een zorgverzekering cruciaal is:

1. Toegang tot zorg

Een zorgverzekering geeft je toegang tot een breed scala aan medische diensten, van huisartsbezoeken tot ziekenhuisopnames.

2. Financiële bescherming

Met een zorgverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de hoge kosten van medische behandelingen. De verzekering dekt een groot deel van deze kosten.

3. Keuzevrijheid in zorgverleners

Met de juiste zorgverzekering kun je kiezen uit een uitgebreid netwerk van zorgverleners, zodat je altijd de beste zorg krijgt.

Basisverzekering versus aanvullende verzekeringen

Basisverzekering

De basisverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland en dekt de essentiële medische kosten, zoals huisartsbezoeken, ziekenhuisopnames en medicijnen. Deze verzekering is hetzelfde bij alle zorgverzekeraars, maar je kunt wel kiezen voor verschillende eigen risico-niveaus.

Aanvullende verzekeringen

Aanvullende verzekeringen zijn optioneel en bieden extra dekking bovenop de basisverzekering. Hiermee kun je specifieke zorgbehoeften aanvullen, zoals fysiotherapie, tandzorg, brillen, en alternatieve geneeswijzen. Het afsluiten van een aanvullende verzekering is afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Zekerheid in zorg, jouw keuze

Wacht niet tot het te laat is. Kies voor zekerheid in zorg met een zorgverzekering via Hulsebosch Assurantiën. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de ideale zorgverzekering. Jouw gezondheid is onze prioriteit.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store