Bescherm je dierbaren met een overlijdensrisicoverzekering (ORV)

Het leven is onvoorspelbaar, maar je kunt wel vooruit kijken en zorgen voor de financiële bescherming van je dierbaren. Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we de waarde van gemoedsrust en bieden we Overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) die specifiek ontworpen zijn om jouw geliefden te beschermen. Ontdek de mogelijkheden en waarom het afsluiten van een ORV via Hulsebosch Assurantiën een slimme keuze is.

Waarom een overlijdensrisicoverzekering (ORV)?

Een overlijdensrisicoverzekering is een cruciaal instrument voor het beschermen van de financiële stabiliteit van je familie na jouw overlijden. Hier zijn enkele redenen waarom het afsluiten van een ORV van onschatbare waarde kan zijn:

1. Financiële zekerheid voor je nabestaanden

In het geval van overlijden tijdens de looptijd van de verzekering, keert de ORV een vooraf overeengekomen bedrag uit aan je nabestaanden. Dit geld kan worden gebruikt om hypotheeklasten, studiekosten, of andere financiële verplichtingen te dekken.

2. Bescherming van gezinsinkomen

Een ORV biedt een vangnet voor het gezinsinkomen, waardoor je geliefden niet voor onverwachte financiële uitdagingen komen te staan.

3. Hypotheekaflossing

Als je een huis bezit en een hypotheek hebt, kan een ORV ervoor zorgen dat je nabestaanden niet met onbetaalde hypotheeklasten worden achtergelaten.

Verschillende overlijdensrisicoverzekeringen

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we verschillende ORV-opties aan, waaronder:

1. Lineaire ORV

Met een lineaire ORV daalt het verzekerde bedrag geleidelijk gedurende de looptijd. Deze optie is geschikt voor situaties waarin de financiële verplichtingen in de loop der tijd afnemen.

2. Annuïtaire ORV

Bij een annuïtaire ORV daalt het verzekerde bedrag volgens een annuïtair schema. Dit is handig als je verwacht dat je financiële verplichtingen in de loop der tijd zullen afnemen.

3. Gelijkblijvende ORV

Een gelijkblijvende ORV keert gedurende de hele looptijd hetzelfde bedrag uit. Dit is ideaal als je wilt dat het uitgekeerde bedrag constant blijft, ongeacht de veranderingen in je financiële verplichtingen.

Jouw keuze voor zekerheid

Wacht niet tot het te laat is en neem vandaag nog contact op met Hulsebosch Assurantiën. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het beschermen van de toekomst van je dierbaren met een overlijdensrisicoverzekering op maat.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom