Bescherm je team met een WEGAS-verzekering

We weten dat jouw team onmisbaar is voor het succes van jouw bedrijf. Maar wat als een van jouw medewerkers betrokken raakt bij een ongeval onder werktijd? Dat is waar een WEGAS-verzekering via Hulsebosch Assurantiën in beeld komt.

Krijgt een werknemer een ongeval tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden? Dan kan een werkgever met aanzienlijke kosten te maken krijgen. Een ongeval kan op de werkvloer gebeuren, tijdens thuiswerken, op locatie, maar ook tijdens verkeersdeelname of andere activiteiten die met het werk te maken hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het volgen van een cursus of een bedrijfsuitje. Bij een forse letselschade kan zelfs het voortbestaan van het bedrijf in gevaar komen.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) of een motorrijtuigverzekering biedt hiervoor niet altijd voldoende dekking. De werknemers zijn niet alleen verzekerd voor datgene waarvoor zij volgens de wet of jurisprudentie schadevergoedingsplichtig is, maar kan zich ook verzekeren voor overige schade die tijdens bedrijfsactiviteiten aan de werknemer is toegebracht.

Waarom een WEGAS-verzekering?

Een WEGAS-verzekering gaat verder dan de standaard ongevallenverzekering. Hier zijn enkele redenen waarom het een cruciale aanvulling is voor jouw bedrijf:

1. Dekking voor werknemers

Een WEGAS-verzekering biedt dekking voor jouw medewerkers als zij onder werktijd betrokken raken bij een (verkeers)ongeval. Zowel in bedrijfsvoertuigen als in privéauto’s.

2. Financiële bescherming voor werknemers en nabestaanden

De verzekering voorziet in financiële ondersteuning voor werknemers en hun nabestaanden in geval van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval.

3. Aanvullende opties voor specifieke behoeften

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we aanpasbare opties, zoals dekking voor medische kosten of aanvullende aansprakelijkheidsdekking.

Bescherm je team, bescherm je bedrijf

Laat de risico’s op de werkvloer en onderweg geen invloed hebben op jouw bedrijfssucces. Kies voor de WEGAS-verzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van zowel je team als je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen een WEGAS-verzekering op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom