Verzuimverzekeringen op maat voor jouw mensen en jouw bedrijf

Jouw bedrijf draait op de inzetbaarheid van jouw team. Maar wat als een van je waardevolle medewerkers door ziekte of een ongeval uitvalt? Het kan een behoorlijke impact hebben op jouw bedrijfsvoering. Daarom informeren we je graag over verzuimverzekeringen en waarom het afsluiten van deze verzekering via Hulsebosch Assurantiën een slimme zet is voor de bescherming van jouw bedrijf en jouw mensen.

Waarom een verzuimverzekering?

Een verzuimverzekering biedt werkgevers dekking voor de loonkosten tijdens de eerste twee jaar van ziekte van werknemers. Dit is belangrijk, omdat werkgevers in Nederland verplicht zijn om het salaris van zieke werknemers gedurende deze periode door te betalen. Het is dus niet zomaar een kostenpost; het is een investering in de continuïteit van jouw bedrijf en het welzijn van jouw team. Hier zijn enkele redenen waarom het een essentieel onderdeel van jouw bedrijfsstrategie zou moeten zijn:

1. Financiële zekerheid voor jou en je medewerkers

Een verzuimverzekering zorgt ervoor dat zowel jij als jouw medewerkers financieel beschermd zijn wanneer ziekte of een ongeval toeslaat. Hierdoor kunnen ze zich volledig concentreren op hun herstel.

2. Snelle re-integratie van je team

Met de juiste verzuimverzekering bieden wij ondersteuning voor een effectieve re-integratie van jouw medewerkers. Dit kan variëren van medische begeleiding tot aangepast werk, waardoor de terugkeer naar de werkvloer soepeler verloopt.

3. Dekking voor extra kosten bij verzuim

Naast het reguliere loon biedt de verzuimverzekering dekking voor extra kosten, zoals vervangend personeel of aanpassingen aan de werkplek, om de impact van verzuim op jouw bedrijf te minimaliseren.

Bescherm je je mensen, bescherm je je bedrijf

Laat verzuim niet het succes van je bedrijf belemmeren. Kies voor de verzuimverzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van zowel je bedrijf als je mensen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen een verzuimverzekering op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw