Bescherm jouw digitale toekomst met een cyberverzekering

We leven in een wereld waarin digitale transformatie de norm is geworden. Maar met deze groeiende afhankelijkheid van technologie komen ook nieuwe risico’s om de hoek kijken. Cyberdreigingen kunnen elk bedrijf treffen, groot of klein. Daarom is het hoog tijd om te investeren in de bescherming van jouw digitale toekomst met een cyberverzekering via Hulsebosch Assurantiën.

Waarom een cyberverzekering?

Als er schade ontstaat via computer- en/of ICT-systemen, zonder dat er sprake is van materiële schade, dan spreken we van cyberrisico’s. Die risico’s kunnen worden verzekerd op een cyberverzekering. Een cyberverzekering gaat verder dan alleen het dekken van financiële verliezen. Hier zijn enkele redenen waarom het een essentieel onderdeel is van jouw bedrijfsverzekeringen:

1. Dekking voor financiële verliezen

In geval van een cyberaanval, zoals een datalek of ransomware, dekt de verzekering – mits aan de geldende voorwaarden wordt voldaan uiteraard – de financiële verliezen, inclusief kosten voor herstel, verlies van inkomsten en eventuele boetes.

2. Juridische bijstand en aansprakelijkheidsdekking

Een cyberverzekering biedt juridische bijstand en dekking tegen aansprakelijkheidsclaims van derden als gevolg van een datalek of andere cyberincidenten.

3. Bescherming tegen bedrijfsonderbreking

Bij een cyberaanval kan jouw bedrijfsvoering worden onderbroken. De verzekering dekt de kosten van bedrijfsonderbreking en helpt jouw onderneming snel weer operationeel te zijn.

Bescherm je onderneming, bescherm je digitale toekomst

Laat cyberdreigingen niet het succes van jouw onderneming ondermijnen. Kies voor een cyberverzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van zowel jouw digitale activa als jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen deze verzekering op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff