Een ongeval mét verzekering is al erg genoeg

Bij het leven hoort een zekere mate van onzekerheid. Om jezelf en je dierbaren te beschermen tegen de plotselinge en onvoorziene wendingen die het leven kan nemen, biedt Hulsebosch Assurantiën diverse ongevallenverzekeringen aan. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om de juiste bescherming op maat te vinden, zodat je met vertrouwen vooruit kunt kijken.

Waarom een ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en de gevolgen ervan kunnen ingrijpend zijn. Of het nu gaat om een sportblessure, een val thuis, of een verkeersongeluk, de financiële lasten na een ongeval kunnen snel oplopen. Een ongevallenverzekering biedt financiële bescherming en gemoedsrust, zowel voor jou als voor je gezin.

Verschillende verzekeringsvormen

Bij Hulsebosch Assurantiën bieden we ongevallenverzekeringen aan in drie verschillende vormen:

 • Individuele ongevallenverzekering
 • Ongevallenverzekering voor jou en je partner
 • Gezinsongevallenverzekering

Voor alle vormen geldt dat je een eenmalige uitkering ontvangt na een ongeval bij blijvende invaliditeit of overlijden. De hoogte van de eenmalige uitkering is in overleg, denk bijvoorbeeld aan €20.000 bij blijvende invaliditeit en €5.000 bij overlijden.

Waarom kiezen voor Hulsebosch Assurantiën?

Bij Hulsebosch Assurantiën staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden niet alleen uitgebreide ongevallenverzekeringen, maar ook deskundig advies op maat. Onze experts helpen je bij het begrijpen van je specifieke behoeften en vinden de juiste dekking die past bij jouw levensstijl en budget.

Bescherming begint nu

Wacht niet tot het te laat is. Neem vandaag nog contact op met Hulsebosch Assurantiën en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte ongevallenverzekering. Bescherm jezelf en je dierbaren tegen de onverwachte uitdagingen van het leven, en geniet met vertrouwen van elk moment.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw