Bescherm álle eigendommen van je bedrijf

We begrijpen dat jouw bedrijf draait om meer dan alleen ideeën; het draait om tastbare activa zoals inventaris en goederen. Maar wat als er zich plotseling onvoorziene gebeurtenissen voordoen, zoals brand, diefstal of andere risico’s? Een inventaris & goederenverzekering via Hulsebosch Assurantiën kan jouw onderneming de bescherming bieden die het verdient.

Waarom een inventaris & goederenverzekering?

Een inventaris & goederenverzekering gaat verder dan alleen het dekken van schade aan eigendommen. Hier zijn enkele redenen waarom het een essentieel onderdeel is van jouw bedrijfsverzekeringen:

1. Dekking voor materiële schade

Of het nu gaat om kantoorapparatuur, voorraad of machines, een inventaris & goederenverzekering dekt de kosten van reparatie of vervanging bij materiële schade als gevolg van gedekte gebeurtenissen.

2. Bescherming tegen diefstal

In geval van diefstal biedt deze verzekering dekking voor de waarde van de gestolen goederen, zodat jouw bedrijf niet financieel wordt getroffen door criminele activiteiten.

3. Aanpasbare opties voor specifieke behoeften

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we aanpasbare opties, zoals dekking voor bedrijfsonderbreking, om ervoor te zorgen dat jouw onderneming snel weer op de been is na een gedekte gebeurtenis.

Bescherm je activa, bescherm je bedrijf

Laat onvoorziene gebeurtenissen niet het succes van jouw onderneming belemmeren. Kies voor de inventaris & goederenverzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van zowel jouw activa als jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen deze verzekering op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw