Jouw bouwproject slim verzekerd met CAR-verzekering

We weten dat de wereld van de bouw vol uitdagingen zit. Het bouwen van dromen en het realiseren van projecten brengen echter ook risico’s met zich mee. Dat is waar onze Construction Allrisk (CAR)-verzekering in beeld komt.

Waarom een CAR-verzekering?

Bouwprojecten zijn dynamisch en vol onzekerheden. Hier zijn enkele redenen waarom onze CAR-verzekering een onmisbare toevoeging is voor elk bouwproject:

1. Dekking tijdens de gehele bouwcyclus

Of je nu bezig bent met de sloop, fundering legt, constructie uitvoert of het project oplevert, onze CAR-verzekering dekt schade gedurende de gehele bouwcyclus.

2. Bescherming tegen diverse risico’s

Van materiële schade aan bouwmaterialen tot aansprakelijkheidskwesties, onze verzekering beschermt jou tegen een breed scala aan risico’s die bij bouwprojecten kunnen voorkomen.

3. Aanvullende opties voor jouw specifieke project

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we aanpasbare opties, zoals dekking voor tijdelijke bouwconstructies of aanvullende aansprakelijkheidsdekking, zodat jouw verzekering perfect aansluit op de behoeften van jouw project.

Bescherm jouw bouwdromen

Laat plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen jouw bouwdromen niet in de weg staan. Kies voor de CAR-verzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van jouw bouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw bouwdromen veilig en succesvol te realiseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom