Zakelijk reizen slim verzekerd

Als ondernemer begrijp je als geen ander hoe belangrijk mobiliteit is voor het succes van je bedrijf. Jouw zakelijke auto is niet alleen een vervoermiddel, maar ook een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Het beschermen van je voertuig en je bedrijf tegen plotselinge onvoorziene gebeurtenissen is van het grootste belang. Hulsebosch Assurantiën biedt zakelijke autoverzekeringen die speciaal zijn ontworpen om ondernemers gemoedsrust te bieden, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

Waarom een zakelijke autoverzekering?

Een zakelijke autoverzekering is vergelijkbaar met een particuliere autoverzekering. Een zakelijke autoverzekering biedt echter dekking die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijfsvoertuigen, of het nu gaat om bestelwagens, vrachtwagens of een wagenpark. In het geval van schade wordt er snel gezorgd voor vervangend vervoer, zodat jouw bedrijfsactiviteiten zonder onderbreking kunnen doorgaan.

Opties voor zakelijke autoverzekeringen bij Hulsebosch Assurantiën

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we verschillende opties voor zakelijke autoverzekeringen, waaronder:

1. WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze basisverzekering dekt schade die jij met jouw bedrijfsvoertuig aan anderen toebrengt. Het is de minimale verzekering die vereist is voor elk voertuig in Nederland.

2. WA + beperkt casco

Deze verzekering dekt naast wettelijke aansprakelijkheid ook schade aan jouw eigen voertuig als gevolg van bepaalde gebeurtenissen, zoals diefstal, brand, en ruitschade.

3. WA + volledig casco (Allrisk)

De meest uitgebreide dekking die schade aan jouw eigen voertuig dekt, ongeacht de oorzaak. Ideaal voor nieuwere bedrijfsvoertuigen.

Bescherm jouw bedrijf op de weg

Neem geen risico’s als het gaat om jouw bedrijfsvoertuigen. Kies voor zakelijke autoverzekeringen via Hulsebosch Assurantiën en geniet van zorgeloze zakelijke reizen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen beschermen, kilometer na kilometer.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store