Je héle team collectief verzekerd tegen ongevallen

We weten dat het team de ruggengraat van ieder bedrijf is. Maar wat als een van jouw medewerkers onverhoopt betrokken raakt bij een ongeval? Een collectieve ongevallenverzekering van Hulsebosch Assurantiën kan dan een cruciale rol spelen.

Waarom een collectieve ongevallenverzekering?

Een collectieve ongevallenverzekering gaat verder dan de individuele verzekeringen. Hier zijn enkele redenen waarom het een essentieel onderdeel is van jouw bedrijfsstrategie:

1. Financiële bescherming voor werknemers en nabestaanden

De verzekering voorziet in financiële ondersteuning voor werknemers en hun nabestaanden in geval van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval.

2. Dekking voor alle werkgerelateerde ongevallen

Of het nu gaat om een ongeluk op de werkvloer of tijdens zakenreizen, de collectieve ongevallenverzekering biedt uitgebreide dekking.

3. Secundaire arbeidsvoorwaarde

Sluit je een collectieve ongevallenverzekering af voor je werknemers dan kun je dit ook prima als secundaire arbeidsvoorwaarde gebruiken.

4. Aanvullende opties voor specifieke behoeften

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we aanpasbare opties, zoals dekking voor medische kosten, revalidatie of aanvullende uitkeringen.

Bescherm je team, bescherm je bedrijf

Laat plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen geen invloed hebben op de kracht van jouw team. Kies voor de collectieve ongevallenverzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van zowel jouw team als jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen een collectieve ongevallenverzekering op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom