Bescherm je bedrijf met aansprakelijkheidsverzekeringen op maat

Jouw bedrijf wordt elke dag blootgesteld aan verschillende risico’s. Of je nu producten levert, diensten aanbiedt of simpelweg een bedrijf runt, aansprakelijkheidsrisico’s liggen altijd op de loer. Daarom is het essentieel om te investeren in aansprakelijkheidsverzekeringen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) om je te beschermen tegen deze plotselinge onvoorziene situaties. Kort gezegd kun je stellen dat de AVB er is voor materiele en letselschade en de BAV voor vermogensschade.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)?

Een AVB gaat verder dan alleen het dekken van schade aan derden. Hier zijn enkele redenen waarom het een essentieel onderdeel is van jouw bedrijfsverzekeringen:

1. Dekking voor materiële en letselschade

Of het nu gaat om schade aan eigendommen van anderen of letsel aan personen, een AVB dekt de financiële consequenties van aansprakelijkheidsclaims.

2. Bescherming tegen reputatieschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een AVB biedt niet alleen financiële bescherming, maar helpt ook bij het beheersen van reputatieschade die kan ontstaan als gevolg van aansprakelijkheidsclaims.

3. Juridische ondersteuning bij geschillen

In geval van een geschil zorgt jouw AVB voor juridische bijstand, waardoor je de beste verdediging voor jouw bedrijf krijgt.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)?

Een BAV is specifiek gericht op professionals die advies of diensten aanbieden. Hier zijn enkele redenen waarom het een waardevolle aanvulling is:

1. Dekking voor fouten en verzuimen

Professionals kunnen fouten maken. Een BAV biedt dekking voor financiële schade als gevolg van beroepsfouten, nalatigheid of verzuimen.

2. Bescherming tegen claims van klanten

Als een klant ontevreden is en een claim indient, zorgt jouw BAV voor financiële bescherming en juridische bijstand.

3. Behoud van reputatie en integriteit

Een BAV draagt bij aan het behoud van jouw professionele reputatie door financiële bescherming te bieden tegen claims die de integriteit van jouw dienstverlening in twijfel trekken.

Bescherm je bedrijf, bescherm je toekomst

Laat aansprakelijkheidsrisico’s niet het succes van jouw onderneming belemmeren. Kies voor de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van jouw bedrijf en jouw toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen deze verzekeringen op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw