Verzekerd van onbezorgd reizen

Stel je voor: een zonovergoten strand, exotische bestemmingen, en onvergetelijke avonturen. Reizen biedt een wereld vol mogelijkheden, maar ook plotselinge en onvoorziene uitdagingen. Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat jouw reiservaring naadloos en zorgeloos moet verlopen. Daarom bieden wij reisverzekeringen die op maat zijn gemaakt voor jouw specifieke behoeften.

Waarom een reisverzekering?

Een reisverzekering is jouw trouwe metgezel op avontuur, beschermt je tegen onvoorziene omstandigheden die je reis kunnen verstoren. Hier zijn enkele redenen waarom een reisverzekering essentieel is:

1. Medische noodgevallen

Een reisverzekering dekt medische kosten bij ongevallen of ziektes in het buitenland. Zo ben je verzekerd van de beste zorg zonder financiële zorgen.

2. Bagagebescherming

Verlies van bagage kan een nachtmerrie zijn. Onze reisverzekering zorgt ervoor dat je wordt vergoed voor verloren of gestolen bagage, waardoor je met een gerust hart kunt reizen.

3. Reisannulering en -onderbreking

Soms gooit het leven roet in het eten. Een reisverzekering dekt kosten bij annulering of onderbreking van je reis door onverwachte gebeurtenissen, zoals ziekte of ongevallen.

4. Repatriëring

Raak je door een plotselinge onvoorziene situatie gestrand op je vakantieadres en kun je niet terug naar huis? Onze reisverzekering zorgt ervoor dat je op een passende manier weer thuis komt.

Aflopende versus doorlopende reisverzekering: het verschil

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat geen reiziger hetzelfde is. Daarom bieden we twee soorten reisverzekeringen aan: aflopende en doorlopende.

Aflopende reisverzekering

 • Eenmalige dekking: Ideaal voor individuele reizen.
 • Flexibiliteit: Je bepaalt zelf de duur van de dekking.
 • Op maat gemaakt: Specifieke dekking voor de geplande reisperiode.

Doorlopende reisverzekering

 • Altijd gedekt: Continu verzekerd, ongeacht het aantal reizen per jaar.
 • Gemak en continuïteit: Geen gedoe met het afsluiten van een nieuwe verzekering voor elke reis.
 • Kostenbesparend: Voordeliger voor frequente reizigers.

Jouw avontuur begint hier

Waar je reis je ook brengt, Hulsebosch Assurantiën staat aan jouw zijde. Bescherm jezelf en je dierbaren tegen de onverwachte wendingen van het reizen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw reiservaring kunnen verzekeren. Verzekerd van onbezorgd reizen, waar je ook gaat.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom