Bescherm je onderneming met een bedrijfsschadeverzekering

Je bedrijf is meer dan alleen een fysieke locatie; het is het resultaat van jouw toewijding en harde werk. Maar wat als een plotselinge, onvoorziene gebeurtenis zoals brand, storm, of een ander incident, de bedrijfsactiviteiten verstoort? Dat is waar een bedrijfsschadeverzekering via Hulsebosch Assurantiën in beeld komt.

Waarom een bedrijfsschadeverzekering?

Een bedrijfsschadeverzekering gaat verder dan alleen materiële schade. Hier zijn enkele redenen waarom het een cruciale aanvulling is voor jouw bedrijfsstrategie:

1. Financiële bescherming tijdens herstelperiode

Na een onvoorziene gebeurtenis kan jouw bedrijf tijdelijk buiten bedrijf zijn. De bedrijfsschadeverzekering dekt de doorlopende vaste lasten, zoals huur, lonen en andere uitgaven, zodat je financieel stabiel blijft tijdens de herstelperiode.

2. Dekking voor verlies van brutowinst

De verzekering biedt dekking voor het verlies van brutowinst dat voortvloeit uit de verminderde omzet als gevolg van de gedekte schade.

3. Aanpasbare opties voor specifieke behoeften

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we aanpasbare opties, zoals dekking voor extra kosten om de bedrijfsactiviteiten sneller te hervatten.

Bescherm je bedrijf, bescherm je toekomst

Laat onvoorziene gebeurtenissen niet het succes van jouw onderneming belemmeren. Kies voor de bedrijfsschadeverzekering via Hulsebosch Assurantiën en investeer in de bescherming van zowel jouw bedrijf als jouw toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen een bedrijfsschadeverzekering op maat samen te stellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike