Jouw bescherming tegen aansprakelijkheid

Bij Hulsebosch Assurantiën begrijpen we dat het leven vol onverwachte situaties zit. Of het nu gaat om een vriend die uitglijdt op je pas geboende vloer of je kind dat onbedoeld schade veroorzaakt aan de eigendommen van anderen, aansprakelijkheid ligt altijd op de loer. Daarom bieden wij de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) – een onmisbare bescherming voor jou en je dierbaren.

Waarom een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de financiële gevolgen kunnen aanzienlijk zijn. Met een AVP ben je gedekt tegen de kosten van materiële schade, letselschade of zelfs immateriële schade die je onbedoeld aan anderen toebrengt. Hier zijn enkele redenen waarom het afsluiten van een AVP verstandig is:

1. Financiële bescherming

Een aansprakelijkheidsclaim kan snel oplopen, maar met een AVP hoef je je geen zorgen te maken over de financiële gevolgen. Wij zorgen voor de afhandeling, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw leven.

2. Dekking voor het hele gezin

Met onze AVP ben je niet alleen zelf gedekt, maar ook je partner, kinderen en zelfs huisdieren. Een uitgebreide bescherming die je gemoedsrust geeft, waar je ook bent.

3. Buitenlandse dekking

Of je nu een weekendje weg bent in Parijs of een maand overwintert in Thailand, onze AVP biedt wereldwijde dekking. Je aansprakelijkheid reist met je mee, waar ter wereld je ook gaat.

Jouw vertrouwde partner

Bij Hulsebosch Assurantiën staan we voor deskundig advies en persoonlijke service. Onze experts helpen je bij het begrijpen van je specifieke behoeften en vinden de AVP die past bij jouw levensstijl en budget.

Wacht niet tot het te laat is. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren. Bescherm jezelf en je dierbaren tegen de plotselinge en onvoorziene uitdagingen van het leven en geniet met vertrouwen van elk moment.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we een update over ontwikkelingen in de markt, wetenswaardigheden waar u zéker van op de hoogte wilt zijn.

  Helaas het laatste half jaar 2x schade aan mijn auto gehad. Ik voel me bijzonder goed geholpen en goed ‘gehoord’. Ook bij mijn verhuizing ben ik prima en persoonlijk geholpen. Ik ben erg tevreden!

  Betty de Graaff

  Klantvriendelijke en professionele organisatie met fijne mensen die met je meedenken en je voorzien van goed advies.

  Mike

  Een aantal maanden geleden verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten via Tim. Erg tevreden over de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid!
  Tim denkt echt met je mee.

  Tamar Vollebregt, K-Beauty Store

  Al jaren is Hulsebosch Makelaardij en Assurantiën te Naaldwijk onze intermediair in verzekeringszaken. Goed geïnformeerd, kennis hebbend van innovatieve ontwikkelingen, gekoppeld aan voortschrijdend inzicht m.b.t. de maatschappelijke veranderingen en dientengevolge de consequenties voor een cliënt.

  Vanuit die invalshoek laten zij ons elk jaar kennismaken met de inhoudelijke kwaliteit van verzekeringsmaatschappijen om te komen tot een voor ons passende keuze. Zo zijn de ARAG rechtsbijstand en Nationale Nederlanden al jaren een onderdeel van ons verzekeringspakket. Verzekeringen die doen waar zij voor staan, nl rechtsbijstand en hulp verlenen op alle verzekerde gebieden in hun pakket.

  Klantgericht, goede structuur en helder in het taalgebruik.
  Maar bovenal deskundig en doelgericht in hun streven recht te doen. Aanraders!!

  Els Borsboom

  Tim Hulsebosch is zeer vakkundig in zijn werk en denkt altijd goed met ons mee.
  Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!

  Wahing Lee, StudioBlauw