TAXATIES

Particulier

Taxaties

Wilt u weten wat een woning waard is? Bijvoorbeeld omdat u overweegt het huis te kopen of te verkopen, omdat u een hypotheek gaat afsluiten of omdat u gaat scheiden? Dan wilt u een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar taxatierapport. U bent daarvoor bij Hulsebosch Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij VastgoedCert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en dat betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor kunt u rekenen op een uiterst reële en heldere waardebepaling van de woning.

Over het NWWI

Het NWWI (Nederlands WoningWaarde Instituut) is hét keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Het Waarborgfonds Eigen Woningen, welke de uitvoerder is van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

klik hier voor het aanvragen van een NWWI taxatierapport.

Contactgegevens

Te taxeren object

Indien taxatiedoel Financiering

Overig

Adres:
Stokdijkkade 13
2671 GW Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Autolease
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02