Private autolease

Particulier

Private Lease is precies hetzelfde als het reeds lange tijd ingeburgerde Zakelijke Lease, alleen dan voor Consumenten. Binnen het leaseproduct zijn dezelfde service-elementen opgenomen als bij Zakelijke Lease, zoals reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. U huurt feitelijk een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden voor een vast bedrag per maand, zonder risico. Na afloop van die periode heeft u het eerste recht op koop, maar niet tegen een vooraf vast gestelde prijs. U kunt dus altijd nog bepalen of dit dan interessant is.

Producten van DAK Autolease voldoen altijd aan de eisen gesteld binnen het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgesteld door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de Consumentenbond en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA), en heeft als doel de bescherming van consumenten die gaan private-leasen. Dankzij dit keurmerk weet u dus zeker dat u verantwoord en veilig een auto leaset.

Bij Private Lease huur je eigenlijk een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. Bij Private Lease zijn de volgende service- elementen opgenomen: reparatie, onderhoud, banden, verzekering houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Je loopt zelf geen enkel risico en betaalt een vast bedrag per maand en je brandstofkosten, verder niets. Je hebt dus alleen de voordelen van autorijden zonder de risico’s.

Wat kost mijn auto per maand:

Wilt u weten wat uw huidige auto per maand kost en/of private lease voor u interessant is ?  

Neem dan met ons contact op voor een vrijblijvende berekening van uw maandelijkse autokosten.

Maatwerk offerte

Staat de door u gewenste auto niet in ons actuele aanbod? Geen probleem. Voor bijna alle auto’s kunnen wij een scherpe aanbieding op maat verzorgen.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen

Adres:
Stokdijkkade 13
2671 GW Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Autolease
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02