Terug naar Aanbod bekijken

Herenstraat 12, Naaldwijk

Winkelruimte gelegen midden in het centrum van Naaldwijk met een totale oppervlakte van ca. 115 m² met een mogelijkheid de winkel te splitsen in afzonderlijke winkelruimten.

Huurprijs: € 3.700,- p/m excl. btw
Aanvaarding: Per direct

Bijzonderheden

  • Objecttype: Winkelruimte
  • Verhuurbare vloeroppervlakte: 115 m2
  • Bestemming: centrum

Deze winkelruimte is gelegen nabij het recent vernieuwde ‘Wilhelminaplein’, dat met meerdere terrassen zorgt voor de gezelligheid in het dorp. Op korte afstand bereikt u het overdekte winkelcentrum “De Tuinen” alwaar o.a. Xenos, H&M, MOOI Parfumerie, supermarktketen Dirk van den Broek en Nelson gevestigd zijn.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 115 m².

Het is mogelijk de winkel te splitsen in afzonderlijke winkelruimten.

Parkeren
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er kan o.a. worden geparkeerd op het parkeerdak van winkelcentrum “De Tuinen” (eerste 3 uur gratis parkeren) of bij het Van Tijnplein (parkeerplaats achter de HEMA).

Huurprijs
€ 3.700,- per maand, excl. BTW.

Huurtermijn
De huurtermijn(en) kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Opleveringsniveau
Het object zal casco worden opgeleverd.

Servicekosten:
Geen, huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting.

Bestemming
De winkelruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Naaldwijk’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
detailhandel, dienstverlening, kantoren.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Deel dit met vrienden