Terug naar Aanbod bekijken

Havenplein 12, Naaldwijk

Verhuurd

Winkelruimte gelegen in het centrum van Naaldwijk met een totale oppervlakte van ca. 50 m² (vvo) in twee lagen.

Huurprijs: € 15.000,- p/j excl. btw
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden

  • Verhuurbare vloeroppervlakte: 50 m2
  • Bestemming: centrumdoeleinden

Deze winkelruimte ligt aan het vernieuwde ‘Havenplein’ en nabij het recent vernieuwde ‘Wilhelminaplein’ dat met meerdere terrassen zorgt voor de gezelligheid in het dorp. Op korte afstand bereikt u het overdekte winkelcentrum “De Tuinen” alwaar o.a. Xenos, H&M, MOOI Parfumerie, supermarktketen Dirk van den Broek en Nelson gevestigd zijn.

In de directe omgeving van de winkelruimte zijn o.a. Cafe de Slimmerick, IJssallon LKKR, Albert Heijn, Read Shop Naaldwijk, Meesterbakker Roodenrijs, Randstad Uitzendbureau en Vis & Traiteur Jeroen Vijverberg gevestigd.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 35 m² met 15 m2 op de 1e etage.

Parkeren
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er kan o.a. worden geparkeerd aan het Havenplein, op het parkeerdak van winkelcentrum “De Tuinen” (eerste 3 uur gratis parkeren) of bij het Van Tijnplein (parkeerplaats achter de HEMA).

Huurprijs
€ 15.000,- per jaar, excl. BTW.

Huurtermijn
De huurtermijn(en) kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Servicekosten:
Geen, huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting.

Bestemming
De winkelruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Naaldwijk’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
detailhandel, dienstverlening, kantoren.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Deel dit met vrienden