Aantal getoonde resultaten: 13

Sorteer op
Plaatsnaam
Straatnaam
Prijs

Mercatorweg 35, Hoek van Holland

Verkocht

Wonen nabij het centrum en strand, zee en duinen! Dit alles is mogelijk in deze goed onderhouden ruime hoekeengezinswoning. De woning heeft een luxe keuken, 4 slaapkamers, sfeervolle achtertuin en uitgebouwde woonkamer.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Fazantlaan 7, Honselersdijk

Verkocht

Eengezins-/hoekwoning met voortuin, lichte woonkamer, 3 slaapkamers en zonnige achtertuin met berging en achterom.

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Maasdijk 139, Maasdijk

Karakteristiek wonen op een unieke locatie!
Deze voormalige pastorie is gelegen op een kavel ter grootte van circa 802 m2 en is gelegen in het knusse dorp ‘Maasdijk’. Deze woning heeft een schitterend aangelegde zonnige achtertuin van maar liefst ca. 600 m2 en aan de voorzijde van de woning is een terras aan het water met aanlegsteiger met een ligplaats voor bijvoorbeeld een sloep. De woning is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy.

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

Gantellaan 13, Monster

Royale vrijstaande woning met ruime woonkamer, 4 slaapkamers, sfeervolle tuin, vrijstaande garage, hobbykas en parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Monster nabij het centrum, strand en zee.

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

De Zijpe 23, Naaldwijk

Verkocht

Ruime 2-onder-1 kapwoning gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Woerdblok. De woning is sfeervol en goed onderhouden, heeft een garage en oprit met eigen parkeergelegenheid, wijnkelder, een ruime woonkamer, moderne open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers, 2 badkamers en sfeervolle achtertuin gelegen aan het water.

Vraagprijs: € 540.000,- k.k.

Dijkweg 93, Naaldwijk

Verkocht

Ruimte, comfort en sfeervol. Dit zijn slechts een paar kenmerken die deze fantastische woning beschrijven. Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 740 m², heeft een ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een ruime achtertuin met garage met overkapping en aangebouwde kas. De woning heeft een oprit met afgesloten hekwerk waar parkeergelegenheid is voor meerdere auto’s.

Vraagprijs: € 498.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Dovenetel 9, Naaldwijk

Verkocht

In een rustige straat gelegen, ruime eengezinswoning met lichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers en ruime zonnige achtertuin gelegen op het westen.

Vraagprijs: € 285.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Grote Woerdlaan 4, Naaldwijk

Deze ruime vrijstaande woning is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning en graag willen werken aan huis. De woning is gelegen op 543 m² perceeloppervlakte en beschikt over een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, ruime vrijstaande praktijk-/kantoorruimte, garage, berging en zonnige tuin.

Vraagprijs: € 470.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Nolensstraat 31, Naaldwijk

Verkocht onder voorbehoud

Royale en goed onderhouden eengezins-hoekwoning met een lichte ruime woonkamer, vier slaapkamers, open keuken en zonnige achtertuin gelegen op het zuiden.

Vraagprijs: € 290.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

's-Gravenzandseweg 31, Naaldwijk

Verkocht

Leuke moderne eengezinswoning gelegen op een unieke locatie in het centrum van Naaldwijk. De woning heeft een ruime woonkamer, open inbouwkeuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een fraai aangelegde achtertuin berging.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Van der Doortogestraat 2, Naaldwijk

Leuke eengezins-hoekwoning gelegen nabij het gezellige centrum van Naaldwijk. De woning heeft een zonnige en lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een nette badkamer en een ruime zonnige achtertuin met een royale garage en berging. Voorzieningen als scholen, sportcentra en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden.

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Verdilaan 3A, Naaldwijk

Goed onderhouden en ruim appartement met veel privacy gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Naaldwijk. Dit appartement beschikt over een lichte en ruime woonkamer, moderne keuken met kookeiland, dakterras, 2 woonlagen en eigen parkeerplaats.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Zwartendijk 23, Naaldwijk

Verkocht

Vrijstaande royale woning met eigen oprit, zonnige riante tuin, sfeervolle woonkamer, 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning heeft een perceeloppervlakte van circa 364 m² en is zeker een bezichtiging waard!

Vraagprijs: € 449.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg