Hovenierstraat 111
Naaldwijk

Aanvaarding

Januari 2024
Koopprijs: € 500 000,00 k.k.
TE KOOP

Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte totaal groot circa 315 m².

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk. Bedrijventerrein De Woerd is modern van opzet, centraal gelegen in het Westland en met veel branche ondersteunende bedrijven zoals diverse autodealers (o.a. Mercedes-Benz, Opel, Renault, Ford, Kia), de Westlandse Woonboulevard en Gamma, is het hier goed vertoeven.

Bijzonderheden

Bouwjaar

1996

Oppervlakte

Totale oppervlakte gebouw (circa, in m2):

315

Kantoorruimte (circa, in m2):

100

Bedrijfsruimte (circa, in m2):

150

Entresol (circa, in m2):

65

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. De kantoorruimte is gelegen nabij de Burgemeester Elsenweg (N213) waardoor de diverse uitvalswegen snel te bereiken zijn, waaronder de Veilingroute alsmede het verkeersknooppunt Westerleeplein.

Opleveringsniveau

Het object zal worden opgeleverd in de feitelijke, verhuurde staat (‘as is, where is’), voorzien van:
- elektrische overheaddeur;
- betonnen verdiepingsvloer;
- kantoorruimte beschikt over 2 kantoorkamers en een vergaderruimte
- kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds en kabelgoten;
- te openen ramen;
- toiletruimte;
- pantry;
- CV-ketel;
- krachtstroom aanwezig;
- alarminstallatie.

Parkeren

Rondom de units bevinden zich diverse parkeerplaatsen. Meer informatie inzake de parkeerplaatsen vindt u in het huishoudelijk reglement van de VvE.

Zekerheidstelling

Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichting zal koper een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van het transactiebedrag storten op rekeningnummer van de instrumenterend notaris of afgeven ten kantore van de instrumenterend notaris. De door koper gestelde waarborgsom/bankgarantie zal van rechtswege als boete verbeurd zijn ingeval koper in de nakoming van zijn verplichtingen tekortschiet.

Bestemming

De bedrijfsruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Hoge Woerd’ en heeft bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2.

Overige condities

VvE
De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt: € 187,50 per maand.

Er zijn plannen vanuit de Vereniging van Eigenaren om het bedrijfsgebouw te renoveren. De plannen worden gesplitst in fases. De eerste fase zal naar verwachting in 2e kwartaal van 2024 worden uitgevoerd. Dit betreffen de gevels en de overheaddeuren. Voor de overheaddeur kan worden gekozen voor het vervangen van de overheaddeur of er kan gekozen worden om de overheaddeur te laten verven. Voor deze renovatie zal er een aanvullende factuur worden verstuurd voor de bijdrage per lid, deze kosten zijn voor rekening van koper.
De hoogte van de factuur is afhankelijk voor wat er uitgevoerd wordt en is naar schatting tussen de € 7.000,-- en € 9.000,--. Impressies van deze renovatie treft u in de bijlagen aan.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie: Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën

Bezoekadres:
Stokdijkkade 13
Naaldwijk

Postadres:
Postbus 60
2670 AB Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
Fax: 0174 - 62 07 44
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02