VERHUURD

Havenplein 12
Naaldwijk
Huurprijs: € 16 800,00 p/j excl BTW

Representatieve winkelruimte gelegen in het centrum van Naaldwijk met een totale oppervlakte van ca. 47 m² (vvo) in twee lagen.

Deze winkelruimte ligt direct aan het 'Havenplein' en binnen enkele minuten lopen bereikt u het 'Wilhelminaplein' dat met meerdere terrassen zorgt voor de gezelligheid in het dorp. Op korte afstand bereikt u het overdekte winkelcentrum “De Tuinen” alwaar o.a. Etos, Lucardi, H&M, MS Mode, Bristol, supermarktketen Dirk van den Broek, Rituals en Nelson gevestigd zijn.

In de directe omgeving van de winkelruimte zijn o.a. Cafe de Slimmerick, IJssallon LKKR, WestlandTheater De Naald, Albert Heijn, Read Shop Naaldwijk, Meesterbakker Roodenrijs en Vis & Traiteur Jeroen Vijverberg gevestigd.

Bijzonderheden

Oppervlakte

Totale oppervlakte gebouw (circa, in m2):

47

Winkelruimte (circa, in m2):

36

Verdeling oppervlakte:

De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 36 m² en 11 m² op de 1e etage.

Parkeren

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er kan o.a. worden geparkeerd aan het Havenplein, op het parkeerdak van winkelcentrum “De Tuinen” (eerste 3 uur gratis parkeren) of bij het Van Tijnplein (parkeerplaats achter de HEMA).

Huurtermijn

5 + 5 jaar

Servicekosten

Geen, huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra.

Opleveringsdatum

In overleg.

Zekerheidstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting.

Bestemming

De winkelruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Naaldwijk’.

De voor ‘Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
detailhandel, dienstverlening, kantoren.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie: Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën

Bezoekadres:
Stokdijkkade 13
Naaldwijk

Postadres:
Postbus 60
2670 AB Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
Fax: 0174 - 62 07 44
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02