VERHUURD

Bandijkweg 46
Maasdijk
Huurprijs: € 11 750,00 p/m excl BTW

Multifunctionele bedrijfsruimte met representatieve kantoorruimte en een zeer ruim buitenterrein gelegen op het transportcentrum “Coldenhove”. Het gebouw beschikt over maar liefst 84 zonnepanelen.

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op het transportcentrum “Coldenhove”. Plaatsen als Hoek van Holland (Stena-Line) en het Westland zijn binnen enkele minuten bereikbaar, maar ook de grote steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht zijn uitstekend bereikbaar door de ligging langs de Rijksweg A20.

Op enkele minuten loopafstand is een bushalte gelegen. Hier vandaan vertrekken bussen die verbindingen hebben met Maassluis, Vlaardingen en Naaldwijk.

Bijzonderheden

Bouwjaar

1990

Oppervlakte

Totale oppervlakte gebouw (circa, in m2):

954

Kantoorruimte (circa, in m2):

275

Bedrijfsruimte (circa, in m2):

679

Opleveringsniveau

Bedrijfshal
De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal van circa 585 m² VVO met drie overheaddeuren, waarvan twee elektrisch bedienbaar zijn en één handbediend, entresol voor opslagruimte en toiletruimte. Via de bedrijfshal bereik je zowel de kantoorruimte gelegen op de begane grond als op de eerste verdieping.

Voorzieningen bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is uitgerust met de volgende voorzieningen:
• Drie overheaddeuren, waarvan twee elektrisch en één handbediend;
• Loopdeur;
• Een maximale vrije hoogte van 7,5 m;
• Betonvloer;
• Meterkast met 18 groepen, vernieuwd in 2021;
• Vijf krachtstroomgroepen binnen en twee groepen krachtstroom buiten;
• Volledig voorzien van LED verlichting;
• Entresol;
• Toilet.

Kantoorruimte
De kantoorruimte op de begane grond is verbouwd in 2018 en bestaat uit een centrale hal, garderobe, toiletgroep, berging, kantoorruimte, vergaderruimte met schuifbare scheidingswand, kantoorkamer met eigen ingang, pantry voorzien van een aanrechtblad met gootsteen, vaatwasser, oven en 3-pit elektrische kookplaat. De kantoorruimte op de begane grond beschikt over een eigen meterkast en alarminstallatie.

De kantoorruimte op de eerste verdieping beschikt over vijf ruime kantoorkamers, toilet met fonteintje, berging/archiefruimte en een gezellige kantine met bar welke voorzien is van een van steigerhout gemaakte keuken met gootsteen en 2-pit elektrische kookplaat.

De kantoorruimte is uitgerust met de navolgende voorzieningen:
• Begane grond: lichtbakken met LED verlichting;
• Eerste verdieping: systeemplafond met LED verlichting;
• Meterkast met 18 groepen, vernieuwd in 2021;
• Kabelgoten;
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en kiep/kantelramen;
• Alarminstallatie;
• Glasvezel.
• Airconditioning.

Parkeren

Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurtermijn

In overleg.

Servicekosten

Geen, huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende bedrijven voor de levering van water en elektra.

Opleveringsdatum

Het gebouw is vanaf 1 juni 2023 beschikbaar.

Zekerheidstelling

Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Bestemming

Het bestemmingsplan valt onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan: “Bedrijventerreinen A20 Westland” en heeft bestemming “Bedrijventerrein” met functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 3.2.

Overige condities

Huurovereenkomst
Conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie: Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën

Bezoekadres:
Stokdijkkade 13
Naaldwijk

Postadres:
Postbus 60
2670 AB Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
Fax: 0174 - 62 07 44
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02