VERKOCHT

Maasdijk 139
Maasdijk

Aanvaarding:

Koopprijs: € 649 000,00 k.k

Wegens verhuizing van de verkopers naar het naastgelegen luxe appartementencomplex welke op dit moment gerealiseerd wordt, is deze voormalige pastorie beschikbaar voor verkoop en krijgt u de kans om te wonen op deze prachtige locatie!

Deze voormalige pastorie is gelegen op een kavel ter grootte van circa 802 m² en is gelegen in het knusse dorp ‘Maasdijk’. Deze woning heeft een schitterend aangelegde zonnige achtertuin van maar liefst ca. 600 m² en aan de voorzijde van de woning is een terras aan het water met aanlegsteiger met een ligplaats voor bijvoorbeeld een sloep. De woning is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy.

Naast de woning wordt op dit moment een luxe appartementencomplex gerealiseerd in het voormalig kerkgebouw.

De woning is gelegen in Maasdijk dit is een van de elf dorpskernen van gemeente Westland. Het is een kleine en sociaal betrokken gemeenschap en heeft circa 4.000 inwoners. Dit knusse dorp heeft alles te bieden zoals een supermarkt, bakker, huisartsenpraktijk, apotheek, kapper, kinderopvang, verschillende basisscholen en sporten zoals voetbal, korfbal en tennis. Ook kent het dorp verschillende horecagelegenheden en voor ontspanning hoef je niet ver te rijden. Binnen enkele minuten rijden bereik je strand, zee en duinen van ’s-Gravenzande en Hoek van Holland en het Staelduinse Bos.

De bereikbaarheid is goed. Het dorp ligt naast de A20 aan de provinciale weg naar ’s Gravenzande en Hoek van Holland. Gelegen tussen de steden Delft (ca. 15 km) en Rotterdam en Den Haag op ca. 20 km. Ook het openbaar in en rond Maasdijk is in orde. Van en naar Maasdijk rijdt bus 33. Deze rijdt naar Maassluis en naar Naaldwijk, vanwaar busverbindingen zijn met treinstations in en rond Den Haag. Het dichtstbijzijnde station van de metro tussen Maassluis en Rotterdam waarvan de opening in de loop van 2019 is gepland, ligt op fietsafstand van ca. 3 km. Deze brengt je in korte tijd naar hartje Rotterdam.

Bijzonderheden

• Perceeloppervlakte:

802

• Woonoppervlakte (circa) :

190

• Inhoud:

740

• Oppervlakte Woonkamer:

38

• Aantal kamers:

6

• Aantal slaapkamers:

5

Overige bijzonderheden

  • woning is geheel gerestaureerd
  • de woning is nagenoeg geheel geisoleerd
  • begane grond en badkamer is voorzien van vloerverwarming;
  • 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Indeling

Begane grond

Entree/hal; ruime gang met toilet en kastruimte; grote,lichte en sfeervolle woonkamer heeft een houtkachel en een moderne royale woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse hoogwaarde apparatuur waaronder: Amerikaanse koel/vriescombinatie, oven/magnetron, vaatwasser, quooker, 5 pits Atag gascomfoor en afzuigkap.

Via de keuken bereikt u een aparte bijkeuken (5m²) welke vervolgens weer toegang geeft tot de diepe achtertuin (noord-oosten). In de diepe achtertuin is een grote veranda en meerdere terrassen gesitueerd.

1e verdieping

Overloop met separaat toilet; 3 ruime slaapkamers; zeer nette badkamer met (Whirlpool), aparte douche (stoomcabine), wastafel;

2e verdieping

Overloop; 2 (slaap-)kamers, waarvan 1 slaapkamer met douche en wastafel.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaar in Haaglanden vindt u op Funda. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën

Bezoekadres:
Stokdijkkade 13
Naaldwijk

Postadres:
Postbus 60
2670 AB Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
Fax: 0174 - 62 07 44
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02