VERHUURD

Maasdijk 137 L/E/H
Maasdijk

Aanvaarding:

In overleg
Huurprijs: € 900,00 p/m

Wonen in 't Karakter in Maasdijk!

In voormalig kerkgebouw worden momenteel prachtige, duurzame, gasloze eigentijdse appartementen gerealiseerd die aan alle eisen van deze tijd voldoen. De kerk is ruim een eeuw oud en werd in 1905 in gebruik genomen als Gereformeerde Kerk.

Beschikbaar:
Er zijn momenteel nog 3 appartementen beschikbaar voor verhuur:
- Begane grond: 2-kamer appartement;
- 1e verdieping: 3-kamer appartement;
- 2e verdieping: 3-kamer appartement.

Huurprijs:
Vanaf € 900,-- per maand.

Servicekosten:
Vanaf € 85,-- per maand.

Bijzonderheden

Overige bijzonderheden

  • Gesitueerd in voormalig kerkgebouw;
  • Gasloos; verwarming door middel van warmtepomp;
  • Vloerverwarming;
  • Lift;
  • Eigen parkeerplaats;
  • Oplaadmogelijkheid elektrische auto;
  • Alle appartementen hebben een terras, balkon of patio;
  • Ieder appartement heeft een aparte inpandige berging;
  • Gezamenlijke fietsenberging.

Indeling

overige informatie

De appartementen liggen op loopafstand van het centrum van Maasdijk. Maasdijk is een van de elf dorpskernen van gemeente Westland. Het is een kleine en sociaal betrokken gemeenschap en heeft circa 4.000 inwoners. Maasdijk is vernoemd naar de eeuwenoude zeedijk die door het plaatsje loopt, “de Maasdijk” en onder aan deze dijk ligt het dorp. Het knusse dorp heeft alles te bieden zoals een supermarkt, bakker, slager, huisartsenpraktijk, apotheek, kapper, kinderopvang, verschillende basisscholen en sporten zoals voetbal, korfbal en tennis. Ook kent het dorp verschillende horecagelegenheden, zoals Het Wapen van Maasdijk, Sportcafe Maasdijk en eetcafé De Westgaag. Maassluis en Naaldwijk liggen op een afstand van ongeveer 5 km.

Voor ontspanning hoef je niet ver te rijden. Binnen enkele minuten rijden bereik je strand, zee en duinen van ’s-Gravenzande en Hoek van Holland en het Staelduinse Bos, een langgerekt bos van 95 hectare.

Bereikbaarheid
Auto
Maasdijk is goed bereikbaar. Het dorp ligt naast de A20 aan de provinciale weg naar ’s Gravenzande en Hoek van Holland. Gelegen tussen de steden Delft (11 km) en Rotterdam en Den Haag op ca. 20 km.

Openbaar vervoer
Ook het openbaar vervoer in en rond Maasdijk is in orde. Van en naar Maasdijk rijdt bus 33. Deze rijdt naar Maassluis en naar Naaldwijk, vanwaar busverbindingen zijn met treinstations in en rond Den Haag. Het dichtstbijzijnde station van de metro tussen Maassluis en Rotterdam ligt op fietsafstand van ca. 3 km. Deze brengt je in korte tijd naar hartje Rotterdam.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaar in Haaglanden vindt u op Funda. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Hulsebosch Makelaardij via 0174 624 111 of stuur ons een e-mail.

Hulsebosch Makelaardij & Assurantiën

Bezoekadres:
Stokdijkkade 13
Naaldwijk

Postadres:
Postbus 60
2670 AB Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 62 41 11
Fax: 0174 - 62 07 44
E-mail: hulsebosch@hulsebosch.nl

Makelaardij
Kvk 27218651
Btwnr NL0060.77.869.B.02

Assurantiën
Kvk 27221424
Btwnr NL0060.77.869.B.02